Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Zaujali ma tri fakty:
1. netusi ako sa mohlo stat, ze jeho pristupova karta bola pouzita zlodejom
2. ma kontakty na roznych ludi
3. ma uplne cisty register
Chalanisko je očividne vychcálek .
Mal by si mu povedať, že aj ty máš kontakty na rôznych ľudí a že ten register mu nemusí dlho zostať čistým a zaželať mu veľa šťastia pri hľadaní novej práce .
on si je toho plne vedomi , ze vsetko svedci proti nemu. skorej mam pocit, ze som mu dal malo casu na to aby ten bike ziskal spat od toho, komu uz bol predany . no ved uvidime .
v prvom rade si musis sam uvedomit, ci to stoji za to
pripadny "hrubsi natlak" sa moze lahko otocit proti tebe (jedine, ze by si poznal niekoho, kto vie ako pritlacit )
momentalne chlapci natahuju cas a hraju mrtveho chrobaka. ak by ich aj odhalili a usvedcili bude to len priestupok = nic sa im vlastne nestane, bike uz neuvidis a od nich tiez nic nedostanes
mal by si aspon zverejnit identitu pachatela, alebo to moze urobit nejaky anonym
ano na kamerach je pachatel dobre zachyteny a je lahko identifikovatelny , vzhladom na to , ze par ludi s nim dosli do priameho kontaktu. Ja som sa rozhodol ist touto cestou , lebo dufam , ze aj takto sa to podari vyriesit.
20.9. sa stala predmentna kradez. v pondelok vecer som volal s vysetrovatelom , spis este nebol zaprotokolovany a tym padom ho vysetrovatel este ani nevidel. a niesom si isty , ci ho videl do dnesneho dna , lebo inac by sa mi ozval.
na jednej strane ich chapem , urcite maju ovela dolezitejsie veci na praci , ako hladat jeden ukradnuty obycajny bike. a zo skusenosti vedia , ze vypatrat ten bike , alebo zlodeja je velmi mala sanca. tak na to kaslu .
robíš to úplne smiešne,ja som ti povedal ako sa to rieši a ver mi,že keď chlapec nemá výcvik specnaz tak by povedal aj to čo nevie.Ten bajk by si mal už dávno doma a ten vandrák čo ti o ukradol by si to do smrti pamätal.Si zapíš,že naši policajti ti ho nikdy hľadať nebudú, tí sa starajú o mafiu a cigánov a nie o normálnych ľudí,pokial to nebudeš riešiť po svojom tak sa s tým bicyklom nadobro rozlúč,lebo už aj ten čo ho má ho dávno predal ďalej.
Si zapíš,že naši policajti ti ho nikdy hľadať nebudú...
Uplny suhlas.
Ked mi jeden polis povedal, ze su radi, ked vyriesia vrazdu, tak nechci, aby hladali tvoj bike. Uz si ho davno mohol mat. Policii neverim, tak sa pouc z nas skor okradnutych.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. netusi ako sa mohlo stat, ze jeho pristupova karta bola pouzita zlodejom
2. ma kontakty na roznych ludi
3. ma uplne cisty register
Chalanisko je očividne vychcálek .
Mal by si mu povedať, že aj ty máš kontakty na rôznych ľudí
pripadny "hrubsi natlak" sa moze lahko otocit proti tebe (jedine, ze by si poznal niekoho, kto vie ako pritlacit
momentalne chlapci natahuju cas a hraju mrtveho chrobaka. ak by ich aj odhalili a usvedcili bude to len priestupok = nic sa im vlastne nestane, bike uz neuvidis a od nich tiez nic nedostanes
mal by si aspon zverejnit identitu pachatela, alebo to moze urobit nejaky anonym
gule kotuom mu odrezat a poslat tomu jeho spolupachatelovi
Uplny suhlas.
Ked mi jeden polis povedal, ze su radi, ked vyriesia vrazdu, tak nechci, aby hladali tvoj bike. Uz si ho davno mohol mat. Policii neverim, tak sa pouc z nas skor okradnutych.