Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
Podľa toho,ako by bol primontovaný,či by som vytrhla aj neakú pouličnú *****
No a? V dnešnom svete, čo nezoberieš ty, zoberie iný
tym chces povedat ze: zober vsetko co sa da?
ja keby vidim v lese neaky opusteny bike , napr intense uzzi,tourqe 9.0 atd. tak by som nerobil nic, maximalne by som si ho obzrel.
ved z neba by nemohol padnut a urcite nieci je, a ak by aaaaj naaaaahodou padol zneba
a kto by ho pocuval 2 hodiny alebo viac na biku, ze nikdy neukazal doktorke a kolko si nameral atd.
Podla mna, dobry napad.
nechcem nikoho chytat za slovicka, ale GPS vysielac??? ty si uz take videl? lebo ja nie...
BTW Ak pokladame bike za 1000€ za mierne nadpriemerny a cenu takeho mobilu zhruba 250€ tak je to dost neprimerany naklad. Nehovoriac o tom, ze ak ta to privedie ku dveram bytu kde je ten bike, tak policajt ti tam odmietne vstupit bez povolenia na domovu prehliadku (stalo sa).
vsetci dobre vieme, ako to myslel
vysielac, ktory ti bude vysielat prijate GPS udaje...
Také zariadenia na prenos využívajú siete mobilných operátorov. Takže najprv je počiatočná investícia a potom platby za prenos dát.
Treba na to zabudnúť a bike si pri krčme radšej zamknúť nejakou šikovnou kladkou a sedieť tak, aby som naň videl.
vysielac, ktory ti bude vysielat prijate GPS udaje...
diky retorika neni moj štýl
A svoj terajsi bike parkujem vzdy v byte a ked vonku, tak jedine ze sa nanho pozeram z letnej zahradky, alebo zamknuty pred bike obchodom o ukazkove biky zamknute pred bike obchodom
Na východe blondáci kradnú aj psov.Ak majú v osade hárajúcu fenu,tak jej prejdú rukavicou po šušure a potom strážny pes ide za rukavicou ako baránok....a môže to byť aký chce ostrý pes so ***** výcvikom.