Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
dzulio to je vymyslena hypoteticka otazka, ale ked budem hladat servis, tak ten za ktory na verejnost komunikuje takto moju doveru neziska ... teda nie ze by som chcel podporovat scarinka, ani nie som ziaden grammar nazi, ale za tamto by som sa aj ja hanbil ...
Si zivnostnikom,akurat ti vykradli predajnu, ktovie co vsetko musis okolo toho riesit, a urcite si v tom momente povies, este musim checknut pravopis...
Si zivnostnikom,akurat ti vykradli predajnu, ktovie co vsetko musis okolo toho riesit, a urcite si v tom momente povies, este musim checknut pravopis...
Ak to musis cekovat nerob prosim zivnostnika s predajom tovaru ale radasej zober krompac a chod kopat rigol na novu optiku 😉
Mam z vlastnej skusenosti že ich práca vykazuje podobne kvality ako diskutovany oznam. To ale neznamená že je v poriadku že ich vykradli, je to samozrejme odsúdeniahodné. Domyslam si že to súvisí s ich sťahovaním do nových priestorov ...
Mam z vlastnej skusenosti že ich práca vykazuje podobne kvality ako diskutovany oznam.
v poriadku, ale to je úplne irelevatné v spojitosti s tým na aký bullsh*t som reagoval... , žeby existovala korelačná závislosť medzi - neovláda gramatiku - zlý živnostník a preto mu niekto odporučí ísť kopať rigol. Pobavilo
Zubesuch pisal som to preto ze za poslednych par dni na to narazam na FB neustale. Ci uz pri inzercii, ziadostiach o pomoc atd. Ludia si nedaju ani tu najmensiu namahu aby ich ziadost vyzeral aspon trochu seriozne.
Tym som samozrejme nechcel hanit nejaky obchod len teda mi to prislo trochu odflaknute.
dzulio to je vymyslena hypoteticka otazka, ale ked budem hladat servis, tak ten za ktory na verejnost komunikuje takto moju doveru neziska ... teda nie ze by som chcel podporovat scarinka, ani nie som ziaden grammar nazi, ale za tamto by som sa aj ja hanbil ...
Nominatív množného čísla je bežná chyba, ktorú ľudia bežne robia. Aj mne to bije do očí, ale neriešim to, a už vôbec nie takým spôsobom, že niekoho pošlem kanále kopať s krompáčom.
scarinko
Čiže keď budeš potrebovať vykonať nejakú remeselnú činnosť alebo pôjdeš niekde na pizzu, tak najprv dáš dotyčnému napísať diktát, a keď tam budú chyby, tak ho pošleš kanále kopať a prácu si urobíš sám? Dobre to chápem?
pokial bude mat cennik alebo jedalny listok s takymito chybami tak si o tom nieco pomyslim a zjavne pojdem niekam kde si davaju na svojej praci zalezat
tak si to chcel pocut? ale toto je uz fakt dost mimo temy
Maroš, co to tu píšeš za ........., chápeš o co ide?
Chalanovi niekto urobil bicaky za x..t eur
A ty tu píšeš TOTO??????
Ved bud normálny a skus sa vzit do jeho situácie
Tu sa rieši ypsilon
A kto je Juraj? = Bajky.sk
Ale nikto nehovorí, že musíš poznat každého
áno, pri podnikaní je najdôležitejší pravopis kapitál? nápady? odvaha? atď. kdeže. správne i/y v slove lyteratúra kyno, prípadne visoké tatri, to je najdôležitejšie.
rovnako, ako v žiadosti o pomoc pri hľadaní bicyklov po tom, ako človek rieši milión iných vecí. lebo človeku to ku..a vadí. boha.
keby si tak jazdil ako ovládal gramatiku, keby si tak jazdil, ako ti vadili chobotiny na fóre, možno by si si tú jazdu asi aj užíval a nič by ti až tak nevadilo. a bol by si k ľudom ústretovejší. a keď mi chceš napísať rovnakú správu, tak by som na to nereagoval, keby si nevypisoval v každej druhej téme svojich xy vecí, čo ti prekáža, ako je všetko zlé a ty si lietadielko. peace
A nieje nieje nenazraty?! Je! Keď dáva bike o 1000 viacej ako iny shop. Keby 200,300 nepoviem. Je to aj tak jeho vec, ak ich predá, ale aj moja vec a môj názor ako takéto kusy nazvem olovko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čiže keď ti VIPLATIA odmenu, tak ju nezoberies lebo tam má byť Y? 🙄
Hlavne že Ty si spasil Európu...
Ak to musis cekovat nerob prosim zivnostnika s predajom tovaru ale radasej zober krompac a chod kopat rigol na novu optiku 😉
v poriadku, ale to je úplne irelevatné v spojitosti s tým na aký bullsh*t som reagoval...
Maros , ku...a
chlapci drbe vam tu
Juraj ma ten obchod dlhsie teraz sa prestahoval do vacsich priestorov a vy tu riesite *****
keby vykradli Hradok tak sa tu vsetci po.....te
Juraj je velmi ochotny chalan, kedykolvek s cim kolvek pomohol aj ked mal zavrete
Zubesuch pisal som to preto ze za poslednych par dni na to narazam na FB neustale. Ci uz pri inzercii, ziadostiach o pomoc atd. Ludia si nedaju ani tu najmensiu namahu aby ich ziadost vyzeral aspon trochu seriozne.
Tym som samozrejme nechcel hanit nejaky obchod len teda mi to prislo trochu odflaknute.
Nominatív množného čísla je bežná chyba, ktorú ľudia bežne robia. Aj mne to bije do očí, ale neriešim to, a už vôbec nie takým spôsobom, že niekoho pošlem kanále kopať s krompáčom.
scarinko
Čiže keď budeš potrebovať vykonať nejakú remeselnú činnosť alebo pôjdeš niekde na pizzu, tak najprv dáš dotyčnému napísať diktát, a keď tam budú chyby, tak ho pošleš kanále kopať a prácu si urobíš sám? Dobre to chápem?
tak si to chcel pocut? ale toto je uz fakt dost mimo temy
Chalanovi niekto urobil bicaky za x..t eur
A ty tu píšeš TOTO??????
Ved bud normálny a skus sa vzit do jeho situácie
Tu sa rieši ypsilon
A kto je Juraj? = Bajky.sk
Ale nikto nehovorí, že musíš poznat každého
https://www.mtbiker.sk/forum/post1694597.html#p1694597
https://www.mtbiker.sk/forum/post1694689.html#p1694689
rovnako, ako v žiadosti o pomoc pri hľadaní bicyklov po tom, ako človek rieši milión iných vecí. lebo človeku to ku..a vadí. boha.
keby si tak jazdil ako ovládal gramatiku, keby si tak jazdil, ako ti vadili chobotiny na fóre, možno by si si tú jazdu asi aj užíval a nič by ti až tak nevadilo. a bol by si k ľudom ústretovejší. a keď mi chceš napísať rovnakú správu, tak by som na to nereagoval, keby si nevypisoval v každej druhej téme svojich xy vecí, čo ti prekáža, ako je všetko zlé a ty si lietadielko. peace
https://www.mtbiker.sk/forum/post1694597.html#p1694597
https://www.mtbiker.sk/forum/post1694689.html#p1694689
A nieje nieje nenazraty?! Je! Keď dáva bike o 1000 viacej ako iny shop. Keby 200,300 nepoviem. Je to aj tak jeho vec, ak ich predá, ale aj moja vec a môj názor ako takéto kusy nazvem olovko.