Výmenou plášťov za kevlarové sa dá dať dolu... no, neviem, čo tam máš teraz, ale ja som išiel z MutanoRaptorov na ADvantagy a to urobilo hneď asi pol kila. A to je najlacnejších cca. 500-700 g, čo sa dajú na biku dať dole.
Prúser je, že tak vysoká hmotnosť sa odvíja hlavne od ťažkého (lebo lacného) rámu a komponentov, a to zaradom všetkých, takže jakub023 to v podstate zhrnul správne. Problém tam bol hlavne minimalizácii počiatočných nákladov. Preto tu vždy radíme radšej dobrý rám - slušný základ pre prípadné upgrady, a ak spustiť, tak povedzme "znížením sa" k Deorečku (ktoré jazdím a v podstate si vystačím - a môj red horse má takých 13 rovných s kolesami A a 12,5 s kolesami B). FYI to druhé najlacnejšie polkilo sú tie kolesá, a stálo 10 l...
Najeke vahy bajkov sa uz riesili tu viewtopic.php?f=1&t=11777&hilit=vahy a inspiraciu pre jednotlive komponenty najdes aj tu viewtopic.php?f=10&t=13392 (pri tvojom pocte prispevkov sa mi trochu nezda preco si sa nespytal priamo v tychto temach). Inak ale suhlasim s tulenikom, ze najlehsie zhodis na plastoch, ak si navyse dobre vyberies nezlepsis len zrychlenie ale aj ovladatelnost a pohodlie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prúser je, že tak vysoká hmotnosť sa odvíja hlavne od ťažkého (lebo lacného) rámu a komponentov, a to zaradom všetkých, takže jakub023 to v podstate zhrnul správne. Problém tam bol hlavne minimalizácii počiatočných nákladov. Preto tu vždy radíme radšej dobrý rám - slušný základ pre prípadné upgrady, a ak spustiť, tak povedzme "znížením sa" k Deorečku (ktoré jazdím a v podstate si vystačím - a môj red horse má takých 13 rovných s kolesami A a 12,5 s kolesami B). FYI to druhé najlacnejšie polkilo sú tie kolesá, a stálo 10 l...