Dik,ja ma tez 15 a na bike som presel pred pol rokom z korculi.Mno nemozem povedaz ze som extra good ale da sa.Na korculiach som vedel velke triky ale teraz na biku je to bieda .Ostal som pri nom lebo teren v lese je daco o tolko lepsie nez spinavy skatepark,no sorry kazdemu komu sa tam paci aj man to tam bavilo ale les je krajsi.Ked som kupoval bike bol som koplet n00b a odniesol som si klascke mtbcko za 25litrov.Som zan ozaj stastny a je skvele ale z odstupom casu mi triky z korucli chybaju a freeride vyzera neskutocne lakavo.No nic brigady cakaju,treba setri na radny bike.Vdaka aj za odpoved v pedalkicku.
To ako ti rodicia dali v 13 DH bike ?? Povedz ako si ich donutil ? Ha,upisal si dusu diablovi ? Alebo napis nacom jazdis v 14 DH ? Ja s tymto bikingom u rodicov nemam nejako vela pochopenia,oni by len jazdili po hradzi,pravda ak by sa vypratali na daco taketo...a v horach ? na streete ? To je co ? Ces sa zlamat ? Sice si uz zvykli ale nejaku extra podporu v tom nemam ,ach,ked ma prihlasili na tenis hned mi dobru raketu kupili aj tenisky,na klaviri by mi hend kupili aj klavir za nevemkolko ale biking chapu asi tak ze ked sa tomu tak ces moc venovat tak si jazdi ale chapu to iba ako nejaky podradny konicek,oni stale zo mna chcu mat dakeho hudobnika ci co ...
Mám kamaráta,ktorý má podobný problém ako ty.Len s tým rozdielom,že jemu je to JEDNO!Keď ho volám na bike,tak vždy má nejaký klavírny koncert,hodinu alebo podobný nezmysel:-)Ale nikdy sa nesťažoval.Nie je do biku tak,,zažraný"ako ja.
K veku asi tolko,že nie je dôležité koľko má človek rokov,ale to či má chuť jazdiť.Ja mám 15,som MARATHON POSITIVE,ale občas si zajazdím aj so ,,starými pánmi"(vekový priemer cca.50).Majú radosť z jazdy a je s nimi SRANDA.
Heh .To jazdis z domovom dochodcov ? Ale mna tez sere ze nemam v triede jedineho kamosa kereho by bavil bike.Ti sportovo zalozeni maju ine sporty a ti ostatni maju prilis radi svoj komp a pohodlie domova aby som ich nakam vypratal.A ked ich aj vypracem,dokopca nam to trva pol dna a skopca s nimi ani nezidem + musim im kupit kofoly a hotdogy aby nepovedali ze ich mucim .Inak ten tvoj kamarat nema problem ako ja.Ja som sa setkych nanutenich zalub co odo mna celi rodicia zbavil a jazdim na biku,teda to co ma bavi.Len rodicia to az tak nechapu ...
V našej triede sú iba volejbalisti,basketbalisti a podobní BALISTI:-(
Iní sa len hrajú na ,,bikerov" a hory videli iba na obrázku.Btw,ak to pojde takto ďalej,v budúcnosti už nebude mať kto JAZDIŤ!!!Mladí ľudia sa nezaujímajú o prírodu,o to,aby robili niečo pre seba.
Ja mam tiez v triede lamce...jeden tusim jazdil downhill dalsi uz pomaly robi noofooty na dirtoch dalsi je taky XC fanatik na olprane:).Noale behanie po kopcoch a jazdenie km pomaly vymiera ja si niekedy dam len tak pre radost nejaku tu 60km az 100km ale to len tak pomalym tempom a dost casto zlezem z biku...JA radsej dirt street
Sak ja som tez freeridovo ladeny ,ale kamaratov si nemozem polamat , s nimi dam co to da,nie je to ani nic technice ani nic kondicne...ale sameho ma to stale nebavi !!!A inak tez je pravda ze hociu ani manual nevem,kde dam daky skok ohromim aspon ich , ini by ma vysmiali.Dufam ze stretnem nakeho bikera mne primeraneho aby sme mohli ist zajazdit.Ja moc xcckar nesom ale ani daky moc freerider taky ne takze ja tazko nekam zapadnem...ale sak mozno,uvidime.Videl som tu tvoju stranku martan,to mas fajn ze ste sa tam dali dokopy,to u mna daco take nehrozi . U mna pojdeme setci tak leda na countera do herne...
Martane,mohol by si mi napísať adresu tej tvojej stránky?Rád by som videl nejaky ,,nadšenecký" web.Pracujem tiež na nejakych tých stránkach,ale som úplny amatér.Dokončím to asi tak na budúci rok:-(
Čafte.Očuj Hardcore,na to,že máš 15 tak máš zaujímavé názory.Som rád,že aj niekto násťročný má záujem o šport,prírodu a tak.Poznám pár mladých bikerov,lezcov,ale to sú všetko chrti dychtiaci po výkonoch,sekundách a pod.Chápu hory trochu inak.Hlavne,že to má príchuť adrenalínu...Ja mám 29,jazdím asi 16 rokov,posledné obdobie tak 6000km ročne.Najprv XC,neskôr kombináciu XC + expedície "na ťažko" a posledné 4 sezóny jazdíme s partou enduro a alpenbike a občas dáku tu cestu s báglami na nosičoch.
Zažil som taký otras mozgu,že som ani nevedel kto som,iba som otvoril oči v nemocnici,a vedomie že nebyť prilby(ktorá má v názve jedno exotické ovocie),tak si už nezajazdím.To ma dosť zmenilo a začal som všetko vnímať inak.Do toho okamihu som si prírodu až tak nevážil.Teraz je hora mojim 2.domovom
Zažil som taký otras mozgu,že som ani nevedel kto som,iba som otvoril oči v nemocnici,a vedomie že nebyť prilby(ktorá má v názve jedno exotické ovocie),tak si už nezajazdím(PRILBA NIE JE MÓDNY DOPLNOK!!!).To ma dosť zmenilo a začal som všetko vnímať inak.Do toho okamihu som si prírodu až tak nevážil.Teraz je hora mojim 2.domovom:-)
Inak som MARATHON+ a za rok dám cca.3000km.
hardcore www.stpnt.kgb.cz ... z toho si nic nerob ze si zaciatocnik treba hladat po nete co a ako a ja som tiez neni nejaky velky odbornik ked som na w3c ci co jeto videl kolko tam mam chyb tak mi bolo zle.Ale inac sa uz zacinam ucit PHP a nieco s macromedia flashom.A dufam ze to nerobis cez fronpage.Treba vediet HTML.
Roman tak ti poviem ze tych ludi co maju radi prirodu je vela.A samozrejme ide aj o vykony.Ked idem na nejake to crosscountry tak uz mi ide aj o to aby som to nedal nejak pomaly.To ze som pisal ze dake pohodove tempo to predpokladam ze pre ostatnych.No snazim drzat aj kondicku.A uz som bol par krat aj pesi so spoluziakmi cize aspon tu nas je takych co maju radi prirodu dost.A raz som dal 60km na BMXke a to si myslim dost dobry dokaz ze mam hory rad:D
Duri-my sme sa nenasli teda aspon dvaja co sme boli prvy.My sme spolu vyrastali a bolo tu vela bikerov.a ostatny sa uz pripoja ked ste dvaja.Niekto sa najde.A ty ostatny jedneho sme na bikerstvo naviedli mi a teraz dava po pol roku 360tky na dirtoch a ostatny su spoluziaci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K veku asi tolko,že nie je dôležité koľko má človek rokov,ale to či má chuť jazdiť.Ja mám 15,som MARATHON POSITIVE,ale občas si zajazdím aj so ,,starými pánmi"(vekový priemer cca.50).Majú radosť z jazdy a je s nimi SRANDA.
Iní sa len hrajú na ,,bikerov" a hory videli iba na obrázku.Btw,ak to pojde takto ďalej,v budúcnosti už nebude mať kto JAZDIŤ!!!Mladí ľudia sa nezaujímajú o prírodu,o to,aby robili niečo pre seba.
Inak som MARATHON+ a za rok dám cca.3000km.
Roman tak ti poviem ze tych ludi co maju radi prirodu je vela.A samozrejme ide aj o vykony.Ked idem na nejake to crosscountry tak uz mi ide aj o to aby som to nedal nejak pomaly.To ze som pisal ze dake pohodove tempo to predpokladam ze pre ostatnych.No snazim drzat aj kondicku.A uz som bol par krat aj pesi so spoluziakmi cize aspon tu nas je takych co maju radi prirodu dost.A raz som dal 60km na BMXke a to si myslim dost dobry dokaz ze mam hory rad:D
Duri-my sme sa nenasli teda aspon dvaja co sme boli prvy.My sme spolu vyrastali a bolo tu vela bikerov.a ostatny sa uz pripoja ked ste dvaja.Niekto sa najde.A ty ostatny jedneho sme na bikerstvo naviedli mi a teraz dava po pol roku 360tky na dirtoch a ostatny su spoluziaci.