http://data1.edisk.cz/stahni/49561/SlanskeVCD.mpg_42.1MB.html
Pridavajte svoje videa a aj kratke shoty pre pobavenie publika:)
jfab ako vzdy pekne video a pekne zablatene tiez(kurnik az mi monitor zablatilo
Ten zjazd az taky nudny nebol, lebo sa tam dalo ist pekelne rychlo. Na tom videu to asi moc nie je vidno, ale cela streka bola velmi strma a povrch bol uplne rovny - len sem-tam nejake kamienky.
mirecBB, ak mozes, Livigno urcite zarad do programu. Je to bikovy raj. Zda sa mi, ze v 2005 tam boli majstrovstva sveta v XC...
Zdar!
Mal som dost problemy so softom, neviem co sa stalo, prerabal som to viackrat, nesiel mi povodny zvuk. Mozno som aj nieco dobabral. Ale urcite nie tak, ako sme sa dnes *****i.
http://zdielanie.sk/.7bA-0UxwkIBZQZSb8k ... resova.AVI
povies mi dovod preco by ste sa nasmiali? ....
hej a hlavne NO OFFENCE hoši. klud
buhahaaa
Suhlas. Je to uplne jedno
Ziadne zabery vo videu nie su zdeformovane. To vsetko je umelecky zamer. Kto nie umeleckym barbarom, musi vidiet, ze je to Andy Warhol v pohybe
Inac suhlas s muffinom: podte do terenu ukazat ako sa ma jazdit, rad sa necham poucit.
imho, tatko ma vzdy ucil, neskladaj nohu z bajku,poseries si tazisko. pokial mozno ostavaj co najdlsie na biku.
ked si mam vybrat medzi nohou dole a tigrikom do 20metroveho zrazu, tak nemam co riesit...uznavam, ze technika napriklad u mna pokrivkava, ale asi som uz pristary a prilis cerstvo po zlomenej ruke na to, aby som testoval a posuval svoje hranice
PS:za kompom ma vela ludi techniku jazdy porovnatelnu so Cedrikom a spol., treba prist ukazat, co v tebe je...
PS2:ospravedlnujem sa za prvu zdeformovanu cast videa, takto to dopadne, ked clovek pouziva fotak na 99,9% len na fotenie...
imho, tatko ma vzdy ucil, neskladaj nohu z bajku,poseries si tazisko. pokial mozno ostavaj co najdlsie na biku.
vidis to, mna chlapci od motoriek zase ucili, na upravenie taziska spusti nohu nizsie k zemi
pridte si to vyskusat
mudrlant si myslis ze som v zivote nejazdil na slizkom listi kameni a snehu?
keby nebyvate v takej riti aj bych dosiel
Kludne prid, myslim, ze by sme sa celkom nasmiali: ) Inak puchov? To kde je? Je to vobec mesto? 19tis obyvatelov a klesa..
Myslis tam kde bolo pocut "bomba" ked si dosiel za ten potok? To som tocil ja:) Musim uznat ze Ti co tam sli, sli jak slimaci:) Fero uz bol dolu a ja som nakrucal, takze bolo koho obiehat ; )