warzone: tak nejako... ja uz to mam premyslene, len sa neviem dokopat k realizacii prototypu. inak jfab planuje uchytenie kamery na prilbu... ale klasicku dv kameru vozit na hlave musi byt masaker... tam sa skor hodi nejaka mala kamerka (len optika a snimac) a zbytok v batohu...
warzone: tak nejako... ja uz to mam premyslene, len sa neviem dokopat k realizacii prototypu. inak jfab planuje uchytenie kamery na prilbu... ale klasicku dv kameru vozit na hlave musi byt masaker... tam sa skor hodi nejaka mala kamerka (len optika a snimac) a zbytok v batohu...
tak nejak si to predstavujem,drzim palec,ja to nemam zatial s kym zrealizovat,ale ked pridem uz definitivne domov,a rozjazdim sa,tak budem spekulovat nad takymi vecami
V profesionalnch bikerskych videach je casto pohlad od vidli , ked vidno jak pekne beha ,neviete ako je to spravene? musi to byt na rame ale netrasie sa
takze konecne som sa k tomu dostal:) no k hudbe sa teda nebudem vyjadrovat...celkom v pohode videjko, a co tak to troska nazhromazdit do jedneho aspon 15 minutoveho? aspon ja mam z toho lespi pocit ako z nejakych "minutiek" urcite to ale nie je jednoduche, takze vdaka aj za kratke videa
P.S. efekty mi extra "nevonaju", ale da sa prezit
2Dijck homemade rulezzz
2pointer ta vyzera fakt fesaaacky
... a co tak to troska nazhromazdit do jedneho aspon 15 minutoveho? ...
Na dlhsie video je potrebne nazbierat viac materialu, co v tychto chladnejsich dnoch uz nie je take lahke. Predsa len cas na jazdenie je znacne obmedzeny. Az do zaciatku sezony tu budu sporadicky pribudat "minutky" a potom v teplesich a hlavne dlhsich dnoch sa zacne pracovat na niecom dlhsom. Celovecerny film to urcite nebude, ale 20-30 min by to mohlo mat.
Snad bude dovtedy vyrieseny problem s uchytenim kamery na prilbu, pripadne na ram biku.
Dalsim tazsie riesitelnym problemom je stihat jazdit za ridermi-hercami. Aj preto este neexistuju zabery za jazdy, lebo mi stale utecu.
poznat pozname, ale to su vecicky na profi pouzitie, tu co som sem dal ja je taka hracka ale stoji okolo 2500,- a ma CCD cip a 420TV riadkov, nije to na niake SVCD ale da sa snou dobre haluzit, pripojis ku kamere a "lietas"
ty brdo tak to uz hej...ale nestoja zas az tak moc,stalo by to za hriex,pri pomysleni co by sa s nou dalo robit kludne by som ju vymenil za moju "staru"
No bavite sa tu o kamerach na biku, tak ja som uz nieco take realizoval. copyrightwww.sos.sk www.sos.sk
Stalo ma to 1300sk, takze kvalita sa neda ocakavat, ale zato ma nebude az tolko mrziet ked padnem a rozmlatim tu kamerku.
A tu je vystup z nej. http://www.matheos.sk/Video/hrdovicka.mpg
Velmi dobre, len som si vsimol, ze ti trochu utekaju farby...vedel by dat popis ako sa nieco take robi(kamerka)? Vystup sa mi celkom paci...vyzera byt aj celkom sirokouhly 20-26mm ~ ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
good job guys
mar_tin nejake popruhy na hrudnik?Na prilbe by sa to asi tiez dost klepalo...
tak nejak si to predstavujem,drzim palec,ja to nemam zatial s kym zrealizovat,ale ked pridem uz definitivne domov,a rozjazdim sa,tak budem spekulovat nad takymi vecami
Škoda, že tá externá šošovka sa u nás nikde nepredáva a nestojí to pár stoviek. Vyskúšal by som
Toto tiež nevyzerá zle:
http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/campaign/06/sportscam/sportscam.jsp
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/40005 ... .15MB.html
takze konecne som sa k tomu dostal:) no k hudbe sa teda nebudem vyjadrovat...celkom v pohode videjko, a co tak to troska nazhromazdit do jedneho aspon 15 minutoveho? aspon ja mam z toho lespi pocit ako z nejakych "minutiek" urcite to ale nie je jednoduche, takze vdaka aj za kratke videa
P.S. efekty mi extra "nevonaju", ale da sa prezit
2Dijck homemade rulezzz
2pointer ta vyzera fakt fesaaacky
Na dlhsie video je potrebne nazbierat viac materialu, co v tychto chladnejsich dnoch uz nie je take lahke. Predsa len cas na jazdenie je znacne obmedzeny. Az do zaciatku sezony tu budu sporadicky pribudat "minutky" a potom v teplesich a hlavne dlhsich dnoch sa zacne pracovat na niecom dlhsom. Celovecerny film to urcite nebude, ale 20-30 min by to mohlo mat.
Snad bude dovtedy vyrieseny problem s uchytenim kamery na prilbu, pripadne na ram biku.
Dalsim tazsie riesitelnym problemom je stihat jazdit za ridermi-hercami. Aj preto este neexistuju zabery za jazdy, lebo mi stale utecu.
http://www.sharebigfile.com/file/41182/ ... .mpeg.html
ty brdo tak to uz hej...ale nestoja zas az tak moc,stalo by to za hriex,pri pomysleni co by sa s nou dalo robit
Stalo ma to 1300sk, takze kvalita sa neda ocakavat, ale zato ma nebude az tolko mrziet ked padnem a rozmlatim tu kamerku.
A tu je vystup z nej. http://www.matheos.sk/Video/hrdovicka.mpg
mna by zaujimalo kde ukladas zosnimany obraz a aky dlhy zaznam sa tam vojde, mas zo sebou asi aj nejaku VHS, SVHS, alebo inu kameru na zaznam, nie?