Este inak - je plno videi, ktore si nezapamätam, lebo su ako cez kopirak. Toto vase je uplne ine a tym snehom, hudbou a tou pohodovou lezernou atmosferou (ziadne hrrr - rychly prestrih na dalsiu akciu) upokojuje.
[quote=""]Este inak - je plno videi, ktore si nezapamätam, lebo su ako cez kopirak. Toto vase je uplne ine a tym snehom, hudbou a tou pohodovou lezernou atmosferou (ziadne hrrr - rychly prestrih na dalsiu akciu) upokojuje.
warzone a specka, dobre ste to porobili... viem presne o čom peťo hovoríš, ja keď som strihal video z kameňáku, tak som toho mal po pár hodinách naozaj dosť. a to som mal navyše zábery z troch rôznych foťákov, každé v inom formáte... keď sa pridá časový stres, že na video čaká niekoľko netrpezlivých fóristov, tak som to chcel mať čo najskôr hotové a tak to aj dopadlo. aj som myslel, že by som to spravil ešte raz, ale zatiaľ som sa k tomu nedostal. preto obdivujem chalanov, ktorí sa s videom pohrajú a spravia naozaj kvalitnú prácu, aj keď ich často podpi***** kedy to už konečne bude. samozrejme mám na mysli jfaba, joessa a hlavne matheosa. takže vďaka za vašu prácu páni... jo a teším sa na najbližší spoločný výjazd, vidím, že tam na východe nesedíte za pecou, dúfam, že sa na jar vidíme na trailoch...
trrrrrrrrreba ho prrrrrrrekyprrrrrit...
ked na neho divam uz po neviem aky krat,vzdy objavujem nieco co sa este dalo zmenit.Poucenie do buducna Kazdopadne diky.
heh greetz mar_tin
hej, boli sme to my:) ale prislo mi to nejak trapne sa predstavovat... vsak nabuduce
dobehnut si mozno dobehol, ale az v cieli ale ja som sa na svojich 2.0 michelinach ani velmi neponahlal. plne bomby jazdim az ked je dost snehu, je to bezpecnejsie, hlavne bez prilby. Ked som sa pozeral, ako ste robili pekne stopy rovno pred stromom v hornej casti (zakruta napravo), len som sa pousmial, lebo som sa par krat o ten stromcek podobne ovijal
Veru pridavam sa aj jak"Hrebienkarom". Ked som si pozrel to videjko na Pinkbike...som bol ozaj vyrehotany ako Jozko Mrkvicka. Fakt sa mi to pacilo....a neverili by ste pustil so si to asi 10x...Snezik je snezik....Mate moj obdiv...byvam asi 30km vzdusnou ciarou ale uz teraz viem ze sa si to nenecham uniknut...a urcite v jedno rano v jeden den...pojdem skusit.Podla mna nevadi ze sa tam pohybuju aj turisti.Ak je tolerantny biker k pesiakovi...tak aj pesiak je k bikerovi.Respekt.
A k videu....urcite je to casove narocne,verim tomu....a prezrel som si aj ostane videa od "balvana"...a chcem sa mu podakovat, Preco? Mam 2,5 rocnu Teri a tej sa bike videa pacia...a jej najcastejsia otazka je Preco?...a ja pustim video...a uz to vidi..."Pječo takto bysikľuješ?..aj ja chcem"...
to Specka.....nic si z toho nerob, ze vyzeras tak mlado, mojej manzelke typovali klegovai tiez 15-17...a ze vraj...sestra...Proste ste aj do koca..aj do voza(a na bike)
Caf Warzone. Chcel by som sa spytat ze v akom programe strihas a davas dokopy videjka. A ako to ze je pekny obraz a iba 500 ci kolko Mb. Ja si pametam ked som robil tak z par videi a to este hroznej kvality bolo 3 GB . Neposles odkaz na stiahnutie toho programu? A ak mozes zopar rad. Diky
ako pise mar_tin,malo by to byt sucastou windowsu,ale ak nie,mysim ze sa to da stiahnut free.Zalezi v 1.rade na kvalite nahravania-kamery.Viac by Ti o tom napisal matheas,ja som v tom este len iskricka
Technický dotaz ak uploadujete neaké videa tak použite
Code:
www.megaupload.com
Zadarmo sa tam registruje /pozor nie premium!/ max velkosť uplodnutých vecí je 1024mega na 1part a celkový objem máte 50gb vec tam vydrží 90dní bez stiahnutia potom sa vymaže .. prinajhoršom po 3mes spustiš stahovanie na 3sec a už sa zaráta ako stiahnutie takže vydží dalších 90dni... mne tam držia veci už 3roky a nestahujem si sám.... len tak... lebo chcel som pozriet videá a všade su vymazané aj keď to je len pár mesiacou dozadu
:) ako pise mar_tin,malo by to byt sucastou windowsu,ale ak nie,mysim ze sa to da stiahnut free.Zalezi v 1.rade na kvalite nahravania-kamery.Viac by Ti o tom napisal matheas,ja som v tom este len iskricka
Ale kvalitna iskricka . Uz som si to stiahol. Uz len nejake kamosa s kamerou vytrepat na bike . Dik
Polsky bikeri z Krakowa sa po zhliadnuti videa na pinkbiku nechali inspirovat nasim zimnym vyjazdom na Zamku a dali hned aj Zelene http://www.vimeo.com/3449199
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale aj tak by som ho este zostrihal.
Tak toto si vystihol
ked na neho divam uz po neviem aky krat,vzdy objavujem nieco co sa este dalo zmenit.Poucenie do buducna
heh greetz mar_tin
dobehnut si mozno dobehol, ale az v cieli
A k videu....urcite je to casove narocne,verim tomu....a prezrel som si aj ostane videa od "balvana"...a chcem sa mu podakovat, Preco? Mam 2,5 rocnu Teri a tej sa bike videa pacia...a jej najcastejsia otazka je Preco?...a ja pustim video...a uz to vidi..."Pječo takto bysikľuješ?..aj ja chcem"...
to Specka.....nic si z toho nerob, ze vyzeras tak mlado, mojej manzelke typovali klegovai tiez 15-17...a ze vraj...sestra...Proste ste aj do koca..aj do voza(a na bike)
http://www.pinkbike.com/video/57069/
...to si teda bajkboro & PO company vypijú, že nedali vedieť, že sa takýto výjazd organizuje... krásne video a kritikov "do koša" ...
P.S. Dúfam, že väčšinu z vás uvidíme na Čergove...
mgx tak dufam,ze sa uvidime na Popradskom stretku.
pre tych,co by to chceli v plnom rozliseni:
http://www.itman.sk/sulo/Zamka.wmv
Caf Warzone. Chcel by som sa spytat ze v akom programe strihas a davas dokopy videjka. A ako to ze je pekny obraz a iba 500 ci kolko Mb. Ja si pametam ked som robil tak z par videi a to este hroznej kvality bolo 3 GB
Zadarmo sa tam registruje /pozor nie premium!/ max velkosť uplodnutých vecí je 1024mega na 1part a celkový objem máte 50gb vec tam vydrží 90dní bez stiahnutia potom sa vymaže .. prinajhoršom po 3mes spustiš stahovanie na 3sec a už sa zaráta ako stiahnutie takže vydží dalších 90dni... mne tam držia veci už 3roky a nestahujem si sám.... len tak... lebo chcel som pozriet videá a všade su vymazané aj keď to je len pár mesiacou dozadu
Ale kvalitna iskricka
http://www.vimeo.com/3449199
http://www.matheos.sk/Video/orig/Kadetade_jar09.wmv
Pre menejschopne kompy klasicky LD verzia