Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Ivan, nie, zavan Kremla necitil nikto. To skor zapach alebo smrad kremla. Ten bol jednoznacny. Pretoze nadalej plati to co napisal IngVisitor: "nebyt agresivnych russkych Z*****, Ukrajinci by nemali akykolvek dovod cokolvek odpalovat."
Je to podobny pripad ako v Polsku kde UA PVO raketa zabila dvoch ludi. Bola to tiez raketa sovietskej vyroby. Presne ako ta girkinova z pripadu MH17. Ta zabila takmer 300 ludi. Vsetko s pozehnanim a pomocou z***** Z kremla.
Hovor za seba, pretoze uz niekolkokrat som tu bol obvineny, ze som plateny prokremelsky troll. Samozrejme, ze to co citujes plati, to som nikdy nespochybnoval. Ja som sa pozastavil a uvazoval, ci to nemohlo byt inak ako to podali prve informacie a uviedol som preco si myslim, ze to bolo inak. Ale nikto sa nad tym nezamyslel, pre uderku bolo dolezite to, ze je ta sprava odo mna a nie co sa v nej pise. Momentalne uz pise o tom mainstream, takze sa vydalo povolenie o tom diskutovat.
Bohuzial na tomto fore sa nikdy nedebatuje o friendly fire, nedostatku municie, stavovych problemoch, ci inych preslapoch zo strany UA, pretoze tu uz len naznak kritiky vedenia vojny, ci niecoho ineho ta zaskatulkuje a dostanes nalepku proruskeho dezolata. Kto nie je s nami, je proti nam.
Kde som to uz len cital...aha na protiprude, ci parlamentnych listoch. Ale proti tym sa predsa staviame, ci nie?
Miestna uderka totizto netoleruje akukolvek odchylku od stanoveneho nazoroveho myslenia, cim je v mojich ociach na rovnakej urovni ako napriklad ten RU absolutizmus, kde ma pravdu vzdy len jedna strana. Vlastne pre mna su ti ludia este horsi, pretoze sa tvaria, ze stoja na tej spravnej stranu a v principe su rovnaki ako ti proti ktorym bojuju....tiez by ma najradsej totalitne zavreli, dobili, umlcali len preto, ze nejdem s ich davom.
A pre srsna...za instineho som naozaj vdacny, pretoze ma vystihuje vo vsetkych synonymach.. Naivne verim, ze dokazete premyslat a potlacat emocie, neskolene a laicky sa vyjadrujem k veciam, ktore ma zaujimaju ...ako inak ved je to moja zaluba, nezivim sa tym a nevidim dovod preco by som sa k tomu vyjadrit nemohol. Preco rozoberate politiku, ked nie ste politologovia btw? Ste insitni rovnako ako ja.
V logike a analyze ta nikto skolit nemusi, to v sebe bud mas alebo nie. Niekto si vie spojit 2 a 2 a niekto nie. Niekto vie predikovat pomerne slusne a niekto netusi vobec co sa moze v buducnosti stat lebo mu nedochadzaju konzekvencie.
Nikto ta nechce umlcat, ale v zmysle "ucel svati prostriedky" je niekedy lepsie v niektorych "zivych" veciach sa nevrtat.
Ale tvoja jesitnost ti to asi nedovoli, chces, aby si potom mohol vitazoslavne napisat "ja som vam to predsa vravel!"
Pamataj ze milosrdna loz alebo aspon zamlcanie pravdy je niekedy viac, ako vytrubovat ju do sveta.
Na pravdu bude cas vtedy, ked uz nikomu nebude moct uskodit. A hlavne nie tym, na ktorych strane si.
Si Ťin-pching si tento týždeň pozval Bašára Asada, v októbri Putlera... v Náhornom Karabachu to už celkom vážne buble... Erdogan je spokojný a prevezme opraty nad riešením. Ak ešte koz***** zatrepe kopýtkami, čo bude s Čečenskom, kks nestíham sledovať udalosti.
sam si tupy odpad,ked dovolis nieco s vysokym obsahom pesticid dodat na nas trh, kedze ta ukracka muka ju obsahovala
Potvrdene v Kodani,kde je referencny labak na kontrolu pesticid, nezavisle testy potvrdili rovnaky vysledok
Sa mi zda,ze niektorym ti ukraci spliechaju na kardan
Veterinarna sprava skontrolovala, zachytila, nariadila spalit, bolo spalene. Vybavene. Ty za to chces ukrizovat celu zem povodu len preto, ze to mas v hlave trochu dost pomotane...
A ano, mam to nastavene tak, ze vzdy sympatizujem s obetou a nie s agresorom.
canopus,azerov výrazne podporuje izrael za lacnú ropu im dodáva dlhodobo kľúčové technológie hlavne drony.
btw: Vojna dnes skončila arméni zložili zbrane.Uvidíme či sa z toho arméni poučia.Robia dlhodobo takú debilnú politiku,že ich naokolo nikto nepodporuje ani kresťanské Gruzínsko.
Ruský vyslanec při OSN Vasilij Něbenzja podle agentury AP protestoval proti pořadí vystupujících. Vadilo mu, že má Ukrajina „jít první“ a předběhnout tak členy Rady, tedy mimo jiné i Rusko. Albánský premiér Edi Rama, který zasedání předsedá, mu na to odpověděl: Zastavte válku a prezident Zelenskyj slovo nedostane.“
Insitny analytik opat utoci.
Nikomu z vas nebolo nic podozrive na poslednom videu o zniceni UA Mig-29 na letisku blizko fronty? Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Okrem faktu, ze dron asi netrafil lebo to vyzera, ze narazil na urovni predneho podvozku a video sa konci par sekund po vybuchu, cize nevidime ziaden poziar, sekundarnu detonaciu = nic nestalo, a preto to strihli.
Zaujimavejsia je ina vec...pri pohlade z dronu je vidiet, ze nalietava na lietadlo zo 7-8h, ale zasah z pozorovacieho dronu uz ukazuje nalet z 5.hodiny...mozno nova ruska zbran teleport?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to podobny pripad ako v Polsku kde UA PVO raketa zabila dvoch ludi. Bola to tiez raketa sovietskej vyroby. Presne ako ta girkinova z pripadu MH17. Ta zabila takmer 300 ludi. Vsetko s pozehnanim a pomocou z***** Z kremla.
Bohuzial na tomto fore sa nikdy nedebatuje o friendly fire, nedostatku municie, stavovych problemoch, ci inych preslapoch zo strany UA, pretoze tu uz len naznak kritiky vedenia vojny, ci niecoho ineho ta zaskatulkuje a dostanes nalepku proruskeho dezolata. Kto nie je s nami, je proti nam.
Kde som to uz len cital...aha na protiprude, ci parlamentnych listoch. Ale proti tym sa predsa staviame, ci nie?
Miestna uderka totizto netoleruje akukolvek odchylku od stanoveneho nazoroveho myslenia, cim je v mojich ociach na rovnakej urovni ako napriklad ten RU absolutizmus, kde ma pravdu vzdy len jedna strana. Vlastne pre mna su ti ludia este horsi, pretoze sa tvaria, ze stoja na tej spravnej stranu a v principe su rovnaki ako ti proti ktorym bojuju....tiez by ma najradsej totalitne zavreli, dobili, umlcali len preto, ze nejdem s ich davom.
A pre srsna...za instineho som naozaj vdacny, pretoze ma vystihuje vo vsetkych synonymach.. Naivne verim, ze dokazete premyslat a potlacat emocie, neskolene a laicky sa vyjadrujem k veciam, ktore ma zaujimaju ...ako inak ved je to moja zaluba, nezivim sa tym a nevidim dovod preco by som sa k tomu vyjadrit nemohol. Preco rozoberate politiku, ked nie ste politologovia btw? Ste insitni rovnako ako ja.
V logike a analyze ta nikto skolit nemusi, to v sebe bud mas alebo nie. Niekto si vie spojit 2 a 2 a niekto nie. Niekto vie predikovat pomerne slusne a niekto netusi vobec co sa moze v buducnosti stat lebo mu nedochadzaju konzekvencie.
Ale tvoja jesitnost ti to asi nedovoli, chces, aby si potom mohol vitazoslavne napisat "ja som vam to predsa vravel!"
Pamataj ze milosrdna loz alebo aspon zamlcanie pravdy je niekedy viac, ako vytrubovat ju do sveta.
Na pravdu bude cas vtedy, ked uz nikomu nebude moct uskodit. A hlavne nie tym, na ktorych strane si.
lepšie ťa vystihne - otrava
Canopus odpad mas v hlave a este sa tym aj verejne chvalis...
Potvrdene v Kodani,kde je referencny labak na kontrolu pesticid, nezavisle testy potvrdili rovnaky vysledok
Hento ostrelovanie civilneho obyvatelstva mi nieco pripomina,zeby ukrajinu?
https://blog.sme.sk/valchar/politika/kozie-nebo-place
Veterinarna sprava skontrolovala, zachytila, nariadila spalit, bolo spalene. Vybavene. Ty za to chces ukrizovat celu zem povodu len preto, ze to mas v hlave trochu dost pomotane...
A ano, mam to nastavene tak, ze vzdy sympatizujem s obetou a nie s agresorom.
btw: Vojna dnes skončila arméni zložili zbrane.Uvidíme či sa z toho arméni poučia.Robia dlhodobo takú debilnú politiku,že ich naokolo nikto nepodporuje ani kresťanské Gruzínsko.
https://twitter.com/carramba66/status/1704434981727002941
Ruský vyslanec při OSN Vasilij Něbenzja podle agentury AP protestoval proti pořadí vystupujících. Vadilo mu, že má Ukrajina „jít první“ a předběhnout tak členy Rady, tedy mimo jiné i Rusko. Albánský premiér Edi Rama, který zasedání předsedá, mu na to odpověděl: Zastavte válku a prezident Zelenskyj slovo nedostane.“
https://www.pap.pl/en/news/poland-stops-sending-weapons-ukraine-says-pm
Nikomu z vas nebolo nic podozrive na poslednom videu o zniceni UA Mig-29 na letisku blizko fronty?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Okrem faktu, ze dron asi netrafil lebo to vyzera, ze narazil na urovni predneho podvozku a video sa konci par sekund po vybuchu, cize nevidime ziaden poziar, sekundarnu detonaciu = nic nestalo, a preto to strihli.
Zaujimavejsia je ina vec...pri pohlade z dronu je vidiet, ze nalietava na lietadlo zo 7-8h, ale zasah z pozorovacieho dronu uz ukazuje nalet z 5.hodiny...mozno nova ruska zbran teleport?
https://www.sme.sk/minuta/23218599/ukrajinsky-agrominister-prislubil-ze-zastavuje-kroky-proti-slovensku