Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Srsen
Neviem či pamätáš, na začiatku vojny vyzýval elon putlera na súboj v ringu.
Napadlo mi vtedy, že môže mať info, že russaci disponujú už len dvojníkmi.....
Počúval som ráno náhodou ten Trumpov prejav na Č.rozhlase, a mám pocit že sa vrátia ponížení domov teraz už traja, nie jeden ako naposledy. Ku koncu to už znelo ako Adolf, len lebensraum chýbal. Snáď sa mýlim...
Putin nemoze byt spokojnejsi. Urcite ani nedufal, ze sa po troch rokoch vojny takto otoci karta a US mu zacnu pomahat v porazke UA. Neskutocne...
Len rozmyslam, ci Trump, Vance a vsetci okolo su naozaj az taki idioti, alebo na nich nieco Putin realne ma a robia to na jeho prikaz (ale to sa mi nechce verit).
keď nie je idot čo potom je.proste sú to nevzdelaní vidláci.si neuvedomujú,že takéto výpalnícke praktiky vo svete proste nebudú fungovať.us nie je ekonomicky sebestačná vela vecí dováža z číny aby ich mohla vôbec doma poskladať.túto ekonomickú vojnu nemôžu vyhrať.
trump je v prvom rade facka pre európu čo je len dobre.keby sme roky nes.ali na vlastnú bezpečnosť a nekolaborovali s rusmi dnes by sme sa trumpom vôbec nezaoberali.
Trump je výsledok otrasnej bezpečnostnej dem.politiky od obamu cez bidena.sami ho dostali späť tak nech si ho užijú.
my máme naspäť chorého fica vďaka plantážnikovi tak si treba ten náraz užiť.
Tak tak, ked to poviem polopate, triky je este taky lepsi pripad doubleho a im podobnym - "ja som majster sveta, viem sicko a vy ste woke luuuuza". Roky tu tlkol aky je biden urak, a ako to trump sicko spasi. Aj ako fika vychvaloval by sa tu niekde naslo.... Nema zmysel sa taketo otazky na sebareflexiu pytat - niekto iny za to moze....
A hovorit ze trump/vance/musk a podobne su hlupi je imo velmi kratkozrake. Su to podla mna nepochybne uraci, ale taki hlupi niesu. Vedia ako si omotat ludi okolo prsta, a robia veci pre svoje blaho. Toto nas bojim sa bude este velmi boliet. Cely tento populizmus, show-politika, ze slusni ludia politiku opustili....
kde som písal,že vďaka ps tu vládne fico? ficov človek je matovič len kvôli jeho neschopnosti tu máme zas toho bolševika a kolaboranta.
treba už konečne prestať fňukať a začať sa o seba starať.európa má všetky kapacity na to aby porazila rusov.vojnu vyhráva ekonomika tú máme my a nie rus.
a to že ukr.dnes us odstrihli od spravodajstva,eu štáty majú svoje spravodajské kapacity.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://x.com/general_ben/status/1896310078418125131
https://www.moscowtimes.ru/2025/03/04/rossiiskii-gaz-na-kitaiskom-rinke-sebe-v-ubitok-a156997
Neviem či pamätáš, na začiatku vojny vyzýval elon putlera na súboj v ringu.
Napadlo mi vtedy, že môže mať info, že russaci disponujú už len dvojníkmi.....
https://hnonline.sk/svet/23753298-suboj-jeden-na-jedneho-musk-vyzval-putina-na-duel-o-ukrajinu-bola-by-to-pocta-pise-americky-miliardar
https://www.startitup.sk/elon-musk-vyzval-vladimira-putina-na-suboj-v-stavke-je-ukrajina-pise-miliardar/
„Ak by mohol Putin tak ľahko ponížiť Západ, tak by moju výzvu prijal. No neprijme,“ odpovedal miliardár.
Druhý pokus? Zelenskyj by mohl jet za Trumpem spolu s Macronem a Starmerem
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zelenskyj-trump-bily-dum-starmer-macron.A250305_104725_zahranicni_bro
USA prerušili zdieľanie spravodajských informácií s Ukrajinou, napísal Financial Times
Len rozmyslam, ci Trump, Vance a vsetci okolo su naozaj az taki idioti, alebo na nich nieco Putin realne ma a robia to na jeho prikaz (ale to sa mi nechce verit).
Nieco ako Kotleba (Trump) a Uhrik (Vance).
Trump je výsledok otrasnej bezpečnostnej dem.politiky od obamu cez bidena.sami ho dostali späť tak nech si ho užijú.
my máme naspäť chorého fica vďaka plantážnikovi tak si treba ten náraz užiť.
A hovorit ze trump/vance/musk a podobne su hlupi je imo velmi kratkozrake. Su to podla mna nepochybne uraci, ale taki hlupi niesu. Vedia ako si omotat ludi okolo prsta, a robia veci pre svoje blaho. Toto nas bojim sa bude este velmi boliet. Cely tento populizmus, show-politika, ze slusni ludia politiku opustili....
treba už konečne prestať fňukať a začať sa o seba starať.európa má všetky kapacity na to aby porazila rusov.vojnu vyhráva ekonomika tú máme my a nie rus.
a to že ukr.dnes us odstrihli od spravodajstva,eu štáty majú svoje spravodajské kapacity.
https://www.instagram.com/share/BA6anflBVq