ak poznate niekoho kto volil kotlebu, dajte mu zajtra facku.
facebook je plny nadsenych vykrikov mladych prvovolicov, co ho volili a su na to hrdi. je to na grc
Nad tymto mi zostava rozum stat. Dnes rano vyjdem z baru okolo pol tretej a partia mladych ludi stoji na stred namestia a hailuje (Inak nie je to protizakonne?). Moja prva reakcia bola, ze snad si len vylievaju zlost a nie ze oslavuju vstup do parlamentu. Ako som sa len mylil ...
Neuznavam Kotlebu, ale skusit sa vžiť tým ľuďom, ktory maju každodenný problém s romami a neriešia to 20 rokov. Tak neviem, koho by som dal do obalky
Baggio, uviedol si dobrý príklad, ale niečoho iného, ako si myslíš. Pretože nič tak dobre nevystihuje tú tuposť voličov *****u, než to, že ak majú problémy s Rómami, tak idú voliť fašistu, ktorého jediným konkrétnym činom "riešenia cigánskej otázky" bola prechádzka v zelenej prilbe v Krásnohorskom Podhradí.
Inými slovami - naleteli ako ovce. *****a má v paži nejakých Rómov. Nijako neprispel a ani neprispeje k zlepšeniu situácie a ak to jeho voliči, ktorí majú Rómov v susedstve, nevedia rozoznať, tak práve to je to smutné, to je práve ten smutný obraz Slovenska...
Lubik, prežijeme snáď toho kotlebu, a prežijeme aj takých čo sem prídu a povedia:
Attachment:
02Nelson_Ha-Ha.jpg
a tiež, *práve* kvoli takým ako ty bude ten život s kotlebom&spol prinajmenšom zložitejší. holý fakt.
A ja som volil Kotlebu?!
O politike sa už nebavím a ľutujem, že som sem vôbec prispel - som biker a tak som sa v sobotu aj správal.
A je úplne jedno kto tu bude vládnuť pokiaľ je čo kradnúť.
HOWK.
on myslel Teba ako to spol. (cize nevolici) netvrdi ze si volil kotlebu , treba sa spravat aj ako normalny slovak nielen biker
Normálny slovák ako vidno už má všetkého "plné zuby" a takto to aj dopadlo.
Za mňa jedine úradnícka vláda ako to bolo svojho času aj v Česku.
Tam by zodpovedali za svoje rozhodnutia a mali by aj zodpovednosť takú ako ja a určite aj vy v zamestnaní a keď si neschopný tak pápá.
A už ozaj končím.
tak ono v tomto okamžiku sa treba zamyslieť aj o krok dopredu, že po prípadných predčasných voľbách, môžu byť na tom ešte horšie ako teraz a dať si to na vážky toho, že teraz môžu byť minimálne 4 roky pri hrante a čerpať všetky poslanecké výhody..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
facebook je plny nadsenych vykrikov mladych prvovolicov, co ho volili a su na to hrdi. je to na grc
Nad tymto mi zostava rozum stat. Dnes rano vyjdem z baru okolo pol tretej a partia mladych ludi stoji na stred namestia a hailuje (Inak nie je to protizakonne?). Moja prva reakcia bola, ze snad si len vylievaju zlost a nie ze oslavuju vstup do parlamentu. Ako som sa len mylil ...
(Adam Znášik)
"Ale aj tak je to srandovná náhoda, že sa v jeden deň volilo aj v Bratislave, aj na Slovensku."
(Daniel Baláž)
"Berme to z tej lepšej stránky. Aj za Obchod na korze 2 možno dostaneme Oscara."
(Daniel Baláž)
Baggio, uviedol si dobrý príklad, ale niečoho iného, ako si myslíš. Pretože nič tak dobre nevystihuje tú tuposť voličov *****u, než to, že ak majú problémy s Rómami, tak idú voliť fašistu, ktorého jediným konkrétnym činom "riešenia cigánskej otázky" bola prechádzka v zelenej prilbe v Krásnohorskom Podhradí.
Inými slovami - naleteli ako ovce. *****a má v paži nejakých Rómov. Nijako neprispel a ani neprispeje k zlepšeniu situácie a ak to jeho voliči, ktorí majú Rómov v susedstve, nevedia rozoznať, tak práve to je to smutné, to je práve ten smutný obraz Slovenska...
a tiež, *práve* kvoli takým ako ty bude ten život s kotlebom&spol prinajmenšom zložitejší. holý fakt.
A ja som volil Kotlebu?!
O politike sa už nebavím a ľutujem, že som sem vôbec prispel - som biker a tak som sa v sobotu aj správal.
A je úplne jedno kto tu bude vládnuť pokiaľ je čo kradnúť.
HOWK.
Howk, to je zase nieco nove?
jednie, ze by Bela urobil to tzv. "statnicke" rozhodnutie
Normálny slovák ako vidno už má všetkého "plné zuby" a takto to aj dopadlo.
Za mňa jedine úradnícka vláda ako to bolo svojho času aj v Česku.
Tam by zodpovedali za svoje rozhodnutia a mali by aj zodpovednosť takú ako ja a určite aj vy v zamestnaní a keď si neschopný tak pápá.
A už ozaj končím.
no asi to tam uz neuvidim ked to bolo nazivo, ze?
mudrc..