MageZ - čo si to postol za video? To sú asi kapitalistické špciálne efekty, foto montáž... za tým sú uričite topky.sk - To že je niekto fašista ešte nemusí znamenať že je fašista. Máš nejaké iné dôkazy, okrem dôkazov? Čo ty na to wamp?
Inak pokial si pamatam tak na dejepise sme 2. svetovu vojnu brali len minimalne. Donekonecna sme preberali stale len grecko, rim, potom stredovekych panovnikov a tak podobne - takmer kazdy rok furt dookola a nezmyselne to iste! Ak je to tak aj dnes tak sa necudujem ze mladi o holokauste vedia velke hovno. Mali by sa na skolach zaviest zajazdy do Osviencimu, nech to mladi aspon trochu precitia na vlastnej kozi.
rovnako som to mal aj ja, dôležité bolo vedieť čo bolo x rokov pred kristom a na novodobé dejiny neostal čas a tie sú pritom podstatné... druhá svetová sa aspoň nejak z rýchlika prebrala, ale zločiny komunizmu už vôbec. človek zmaturuje a nevie kto bola horáková, palach, alebo gabčík.. potom sa netreba čudovať že terajšia mládež volí ako volí, keď to školstvo za tie roky čo som z neho vonku ešte viac degradovalo
Mne su ukradnuty politici co stale oslavuju co bolo, dolezite je co je teraz a co urobia pre to aby v buducnosti nieco bolo.
Z tohto pohladu su tam vacsina zbytocna aj ked su tam uz niekolko vlad. Od zmeny rezimu sme stale najchudobnejsia a najlacnejsia pracovna sila v europe uz cca 27 rokov.
Kotlebu nemusim ale neschvalujem ignoraciu prezidenta, jeho zvolenie boa vola ludu a on ju ma akceptovat, je za to plateny aj z ich dani. Slovensko bol a je narod blbcov co potvrdili volby, aj ochota stale robit za minimalnu mzdu.
Dobre nam tak.
No minimalne stvrtina z nich uz su. "Oproti roku 2009 sa priemerný výkon našich žiakov znížil a až 28,2 % žiakov sa svojím výkonom zaradilo do tzv. rizikovej skupiny. To znamená, že títo žiaci nedisponujú ani najzákladnejšími čitateľskými zručnosťami, ktoré sú potrebné pre ich ďalšie vzdelávanie."
PhilJ, ty čo si videl cigana z električky a žiješ na smeracky učet...prezident nieje povinný prijať demokraticky zvoleného nacistu, ale cucka sa s fašistami..a Kotleba je taký frajer, že zatial neovinil nikoho z ohovarania..lebo každý lepší advokát od ficka by mu aj v unii vymlatil na odškodnom miliony
wamp na teba nema zmysel reagovat pretoze zjavne patris do tej kategorii ludi, ktorych som spominal v prispevku a akakolvek diskusia s Trollom je zbytocne zaberanie bajtov databaze mtbikera
Matko_PD,
tak v tomto súhlasím, máme najvyšší počet učitešov na žiaka v europe, ak ich zredukujú na polovicu a dokažu na testoch, že naše deti niečo naučili, tak maju holandské platy...inak môžu štrajkovať iba za svoju lenivosť. a aj ked dejiny píše viťaz, tak take poprekrucane dejiny II, svetovej vojny a par rokov po nej si nepamätám...
odporucam precitat "diskusiu" na case pod clankom o proteste proti nacizmu...
ludia sa ocividne maju lepsie ako by si zasluzili - nevazia si absolutne nic z toho co pozivaju..
staci mi, ked citam tuto, po tom uzasnom zidacko/iluminatskom prispevku - videu od Tesaka par stran dozadu je tu viac hnoja a zvratkov ako cisteho myslenia a rozumu
Celá táto politická nestabilita len bude nahrávať Kotlebovi a myslím si,že kľudne môže mať onedlho aj 15%.
Čím viac bude odsúvaný na okraj o to väčšiu podporu bude mať.Vždy to tak funguje a neviem prečo sa tu stále opakujú tie isté chyby.Ťažiť z tohto bordelu bude len Kotleba a potom ten vekslák Kollár.Vox populi vox dei.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rovnako som to mal aj ja, dôležité bolo vedieť čo bolo x rokov pred kristom a na novodobé dejiny neostal čas a tie sú pritom podstatné... druhá svetová sa aspoň nejak z rýchlika prebrala, ale zločiny komunizmu už vôbec. človek zmaturuje a nevie kto bola horáková, palach, alebo gabčík.. potom sa netreba čudovať že terajšia mládež volí ako volí, keď to školstvo za tie roky čo som z neho vonku ešte viac degradovalo
Z tohto pohladu su tam vacsina zbytocna aj ked su tam uz niekolko vlad. Od zmeny rezimu sme stale najchudobnejsia a najlacnejsia pracovna sila v europe uz cca 27 rokov.
Kotlebu nemusim ale neschvalujem ignoraciu prezidenta, jeho zvolenie boa vola ludu a on ju ma akceptovat, je za to plateny aj z ich dani. Slovensko bol a je narod blbcov co potvrdili volby, aj ochota stale robit za minimalnu mzdu.
Dobre nam tak.
No minimalne stvrtina z nich uz su. "Oproti roku 2009 sa priemerný výkon našich žiakov znížil a až 28,2 % žiakov sa svojím výkonom zaradilo do tzv. rizikovej skupiny. To znamená, že títo žiaci nedisponujú ani najzákladnejšími čitateľskými zručnosťami, ktoré sú potrebné pre ich ďalšie vzdelávanie."
wamp na teba nema zmysel reagovat pretoze zjavne patris do tej kategorii ludi, ktorych som spominal v prispevku a akakolvek diskusia s Trollom je zbytocne zaberanie bajtov databaze mtbikera
tak v tomto súhlasím, máme najvyšší počet učitešov na žiaka v europe, ak ich zredukujú na polovicu a dokažu na testoch, že naše deti niečo naučili, tak maju holandské platy...inak môžu štrajkovať iba za svoju lenivosť. a aj ked dejiny píše viťaz, tak take poprekrucane dejiny II, svetovej vojny a par rokov po nej si nepamätám...
A kolkoze tych dejin si pamatas? Citas po sebe co pises? Alebo len opisujes z instrukcii?
ludia sa ocividne maju lepsie ako by si zasluzili - nevazia si absolutne nic z toho co pozivaju..
staci mi, ked citam tuto, po tom uzasnom zidacko/iluminatskom prispevku - videu od Tesaka par stran dozadu je tu viac hnoja a zvratkov ako cisteho myslenia a rozumu
Čím viac bude odsúvaný na okraj o to väčšiu podporu bude mať.Vždy to tak funguje a neviem prečo sa tu stále opakujú tie isté chyby.Ťažiť z tohto bordelu bude len Kotleba a potom ten vekslák Kollár.Vox populi vox dei.