takze prajem vsetko naj vsetkym martinom a marošom... teda neviem ako u vas ale u nas martin (maroš) skutocne prisiel na bielom koni a to znamena ze neznasam tento den sa eda bikovat
inak kto vsetko je tu Martin (Maroš)???? ja som tak sa priznajte a nenechajte ma v tom sameho
nejaka ta fotecka:
Dik a tiez prajem vsetko naj ostatnym Marošom a Martinom. Ja som sneh zaregistroval az ked som po 10 hodinovej smene vyliezol von a uvedomil si ze musim cez ten sajrajt slapat domov na fastfredoch(asi by som mal prekonat lenivost a konecne prezut).
vsetko najlepsie, pripajam sa aj ja s gratulaciou, ale preco zahalat, vyyberajte biky, ide sa vyblaznit na sneh!!!!!!!
Ja som ho vybrala, no len na balkon a poumyvala. Konecne!! Bolo na nom mesacne uschnute blato. Uz je pekny cisty, tak ho treba ist zablatit. Aj do BA dosiel Martin na bielom koni, no len na par hodin, potom prisla buuurka..
Zdravim vsetkych znamych aj neznymch Martinov, nech sa dari a nech vam to slape!
vsetko najlepsie martinkovia martinky velka fatra a ine skvosty ... neviem ako vy ale dnes som siel do skoly v tricku s dlhym rukavom ... V olmiku je slnečno ...
To co ste tam na juhu dorobili s tym pocasim ? Tu na severe ani vlocka. To je tak, ked sa stale sparate do teho termostatu co mate vonkaa. No jo, zachvilu to bude aj tu.
dakujem, cital som teraz temu od prvej strany a vobec som si nevsimol rok 2007, nuz a ked som videl fotku z Krasnan ako tam je poprasok snehu, tak som si myslel, ze komplet vsetci na niecom ficite
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No, ja radsej bikujem od +15 vyssie.
Ja som ho vybrala, no len na balkon a poumyvala. Konecne!! Bolo na nom mesacne uschnute blato. Uz je pekny cisty, tak ho treba ist zablatit. Aj do BA dosiel Martin na bielom koni, no len na par hodin, potom prisla buuurka..
Zdravim vsetkych znamych aj neznymch Martinov, nech sa dari a nech vam to slape!
no vyzera to tak, ze uz nebude platit, ze pride Martin na bielom koni..
Lapaloma nestras, chystam si kupit prilbu na SNB.
tento rok sa snezenie odklada, najprv treba dokoncit singlac na Jahodnej:)
To co ste tam na juhu dorobili s tym pocasim ? Tu na severe ani vlocka. To je tak, ked sa stale sparate do teho termostatu co mate vonkaa. No jo, zachvilu to bude aj tu.
http://www.ceknito.sk/video/245997
PS for all: nepapajte zlty sneh