prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
Áno a to je ten lepší prípad. Mám to do práce 8km a chodím aj autom, aj bikom ,aj busom , aj peši a aj s kolegom na aute......ako kedy a často každý deň inak. Potom sa mi stane že cez obed si neviem spomenúť ako som došiel. Stalo sa mi že som myslel že som autom (deň predtým som bol) a kolegom som sľúbil že ich zveziem do mesta....a nakoniec vysvitlo že som došiel busom
Kolega zasa prišiel ráno svojim autom. Po šichte odkráčal peši na zastávku MHD (2km) , odviezol sa busom domov (9km) a až doma pri pohľade na prázdnu garáž si spomenul že auto nechal pred firmou na parkovisku.
No horšie by bolo, keby ich na tom dvore nenašiel ani po tom, čo by na ne šliapol a do čela by dostal ranu násadou.
Tak toto sa stalo aj mne. Doma som zistil, že veď som auto zabudol v práci. Keďže bývam kúsok od práce, tak som sa zase pešo prešiel. Často chodím iba pešo do a z práce. Auto beriem iba ak ho potrebujem počas dňa.
力量源自於團結...(有趣動畫).. - 歡樂搞笑影音Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Xi-XaO vs. Xi-XaB
定格動畫「紙片戰記」Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
ale aj mne sapodarilo:
do práce vtedy som mal 48km
prvý deň som išiel do práce bikom, z práce som išiel služobným autom (pršalo) ...
na druhý deň som išiel do práce vlakom a domov späť služobným autom a s bikom v kufri (pršalo) ...
všetko ok, kým som neprišiel za dom na dvor a tam už jedno služobé auto stálo odparkované
našťastie bolo dovolenkové obdobie a nikomu autá nechýbali
asi tak.
ale aj mne sapodarilo:
do práce vtedy som mal 48km
prvý deň som išiel do práce bikom, z práce som išiel služobným autom (pršalo) ...
na druhý deň som išiel do práce vlakom a domov späť služobným autom a s bikom v kufri (pršalo) ...
všetko ok, kým som neprišiel za dom na dvor a tam už jedno služobé auto stálo odparkované
našťastie bolo dovolenkové obdobie a nikomu autá nechýbali