prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
https://www.youtube.com/channel/UCibm2mYiQwPhiN8Gy12TpQg/videos
Tri čarodejnice si pozerajú tri Swatch hodinky. Ktorá čarodejnica si pozerá ktoré Swatch hodinky?
Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Angličtina pre pokročilých
Tri pohlavne poznemené čarodejnice si prezerajú tri gombíky zo Swatch hodiniek. Ktorá pohlavne pozmenená čarodejnica si prehliada ktorý gombík na Swatch hodinkách?
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?
Angličtina pre profíkov
Tri švajčiarské štetky čarodejnice, ktoré si prajú byť pohlavne pozmenené, prezerajú gombíky zo Swatch hodiniek. Ktorá švajčiarska štetka čarodejnica, ktorá si praje byť pohlavne pozmenená si praje pozerať sa na ktorý gombík zo Swatch hodiniek?
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swisswitch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
- Váš syn bezdôvodne pozeral na učiteľku.
- Prihlásil sa odpovedať a nevedel.
- Žiak grgal pred mapou ZSSR.
- Hádže sa o zem a vyrušuje.
- Pri vyučovaní si kreslí, po napomenutí gumuje.
- Pichal spolužiačku vtákom.
- Vašej dcére som musela dať päťku z matematiky, lebo vypracovala písomku aj pre skupinu B.
- Váš syn sa ma na začiatku hodiny opýtal, či môže zjesť banán. Odpovedala som nie! Na konci hodiny sa spýtal, či môže vyhodiť šupku.
- Váš syn behá po chodbe nepovolenou rýchlosťou.
- Počas hodiny zreval na triedu: Buďte už ticho, volá mi mama, nepočujem!
- Na hodine spevu odmietol spievať.
- S kamarátkou si na hodine estetickej výchovy varili polievku.
- Sústavne klame a niekedy si aj vymýšľa.
- Cez prestávku vyrušoval.
- Žiak ležal pod schodami a hral mŕtveho.
- Váš syn trel v rohu miestnosti kameň o kameň a vyrábal iskry.
- Váš syn sa vulgárne vyjadroval a vôbec mu neprekážala prítomnosť pána učiteľa a ostatných spolužiakov. Jeho vysvetlením bolo, že si buchol prst.
- Dňa 5. 10. mi Váš syn na otázku „Aké morálne hodnoty by si chcel prevziať od zvierat?“ odpovedal, že by chcel byť o*****, aby si mohol vylízať riť.
Mladý vraví: "Ja mám dve a už niekoľkokrát sa mi stalo, že ma každá na križovatke posielala na inú stranu."
Starší: „Ja mám mapu a neverím ani vlastným očiam."
Mladý: „A to už ako, neverím vlastným očiam? To sa dá ako?“
Starší: „To máš tak, raz som si naplánoval trasu a prídem ku podjazdu s výškou 3,6 metra. Vedel som, že s mojimi 4 metrami výšky neprejdem, tak som to na autobusovej zastávke otočil cez cestu späť do protismeru, zastavil na kraji, vyberiem mapu a hľadám vhodnú obchádzku. Naraz pozerám, oproti český kamión a vpálil rovno pod ten nízky most, rachot neskutočný, odtrhol strechu kabíny ťahača a zroloval náves. Pribehol ku mne a vraví: „Ty vole, tak to mi řekni, jak jsi tohle to ty mohl projet? Takže niekedy never ani vlastným očiam...“
Raining Humvees! Military vehicles plummet in failed US airdrop drillOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down