prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
hej hej, pozname
(ibaze vymenene pohlavia, ale sedi to)
https://pin.it/WgJWuo0
Pochovávajú na dedine nie príliš obľúbeného rodáka a na záver modlitby ceremoniár hovorí.
- Možno niekto z prítomných povie o našom nebožtíkovi niečo pekné.
Všetci mlčia, no potom sa ozve jeden a hovorí:
- No, čo pekné by som o ňom povedal? Jeho brat bol ešte horší.
Sused stretne svojho suseda, ktorý sa práve vrátil z dovolenky.
- Počuj, Janko, kde ste to vlastne boli?
Sused chvíľu premýšľa a potom povie:
- No vieš, ten kvet, taký červený, pichá...
- Ruža?
- Aha, ďakujem, Ružena, kde sme to boli?
Na chirurgiu privezú černocha. Primár ho prezrie a potom povie sestre:
- Skočte do obchodu kúpiť balík čiernych nití.
mna tiez nejaky pacient nahlasil a pritom som len odpovedal na otazku
Ruskému židovi bolo svojho času umožnené emigrovať zo ZSSR do Izraela. Na moskovskom letisku našli colníci v batožine sochu Lenina a opýtali sa ho:
- Čo je toto?
-" Čo je toto?" nesprávna otázka Súdruh. Mal si sa opýtať: “Kto je to?" - Toto je Súdruh Lenin. Položil základy socializmu a vytvoril budúcnosť a prosperitu ruského ľudu. Beriem to so sebou ako spomienku na hrdinské dni.
Ruský colník sa trochu zahanbil a pustil ho bez ďalšej kontroly.
Na letisku v Tel Avive sa ho colník pýta:
- Čo je toto?
-" Čo je toto?" nesprávna otázka, pane. Mal by ste sa opýtať: “Kto je toto?" Toto je Lenin, bastard, ktorý ma vyhnal ako židovského ľavičiara z Ruska. Beriem si so sebou túto sochu, aby som ho mohol každý deň preklínať.
- Ospravedlňujem sa, pane, môžete pokračovať. -odvetil zahanbene colník
V Izraeli, keď prišiel do svojho nového domu, položil sochu na stôl a na oslavu svojej imigrácie pozval svojich priateľov a príbuzných na večeru. Jeden z jeho priateľov sa ho spýtal:
- Kto je to?
- Môj drahý priateľ, ′′ Kto je toto ′′ je nesprávna otázka. Mal si sa spýtať '' Čo je toto?"
Toto je desať kilogramov rýdzeho zlata, ktoré sa mi podarilo priniesť so sebou bez colného odbavenia a dane.
Velmi se snaží, ale nemůže odolat tomu, aby nezíral upřeně do jednoho místa.
A ještě ke všemu si všimne, že dívka nemá kalhotky.
Tmavovláska si všimne směru jeho pohledu a ptá se:
"Líbí se ti moje mušlička?"
Chlapec rudne a v rozpacích se omlouvá.
"Ale to je v pořádku, to je totiž velmi talentovaná mušlička. Dívej se pozorně a ona ti pošle vzdušný polibek."
A opravdu, poslala mu hubičku.
"A taky na tebe může mrknout" - říká dívka.
Mladík v úžasu zírá, jak na něj mrkla.
"Pojď si sednout sem vedle mě," říká dívka a když mladík přisedne, říká: "Nechtěl bys do ní strčit dva prstíky?"
Mladík v úžasu vydechne:
"Týý pííčóóó, neříkej, že umí i pískat ?! ...
https://www.topky.sk/cl/10/2227643/Logika-vianocnych-opatreni-je-na-smiech--Internet-s-vtipmi-o-zakaze-sviatocnych-navstev-doslova-zbural-bariery-
Akože ja nie som zavretý doma. A so snehom prichádzam do kontaktu viac ako si myslíš. Keď ho musím hlavne odpratávať čo síce nie je moja náplň práce, ale v rámci udržania prístupu do firmy máme pohotovosť všetky sily na sneh. Radšej preferujem suchú slnečnú mrazivú zimu ako člapkanicou s inverziou okolo nuly.
Tento sa mi páči 🤪😁
1. Angličtina pro začátečníky
Tři čarodějnice si prohlížejí tři Swatch hodinky. Která čarodějnice si prohlíží které Swatch hodinky?
Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
2. Angličtina pro pokročilé
Tři čarodějnice si prohlížejí tři knoflíky ze Swatch hodinek. Která pohlavně pozměněná čarodějnice si prohlíží který knoflík na Swatch hodinkách?
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?
3. Angličtina pro profíky
Tří Švícarské ***** čarodějnice, které si přejí si být pohlavně pozměněny, prohlížejí knoflíky ze Swatch hodinek. Která Švícarská ***** čarodějnice, která si přeje být pohlavně pozměněna, se na jaké knoflíky ze Swatch hodinek dívá?
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?