prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
Ano,ano .. 1e za to pytali .. este pred asi 2 rokmi, ci tak nejako. Ked som to prvykrat videl, nevedel som ci sa smiat, alebo plakat /este inak to opisovali/ ale oni fakt mysleli vazne /uroven ako predaj krabicky na filtrovanie zlej atomovej energie/. Aj som sa ich mailom pytal, ze ci si robia dobry den zo mna, alebo co, nieco mi odpisovali, ale .. Keby aspon pisali veci tak ako su, ale budu napisu totalne hovadiny a este ludi, ktori sa v tom nevyznaju dezinformuju. Mali by ich za to vypnut
--
A spýtal sa Danko svojich fans na Facebooku:
"Zajtra o 21:40 v TV Joj v relácii Na hrane budem mať možnosť diskutovať s ministrom obrany Naďom. Čo by ste mu povedali by na mojom mieste? Čo by ste sa ho opýtali?
A prišla odpoveď:
"Dobrý podvečer pán Danko. Prosím Vás opýtajte sa pána Naďa, prečo je v diskusii s takým cocotom. Ďakujem"
Tak to má presne taký istý význam ako prášiť parkety...
Ruské ministerstvo obrany tvrdí, že má k dispozici dokumenty dokazující, že ukrajinské biologické laboratoře se ve spolupráci s USA a dalšími státy pokoušely vytvořit infekční nemoci, které chtěly šířit prostřednictvím migrujících ptáků do Ruska
Ruské ministerstvo obrany tvrdí …
1. Tu len vtipy
2. A že to odhalili zrovna teraz
Naše sankcie budú tvrdé! Od zajtra už v EU nekúpite ruský syr, ruský nábytok, ruské auto, ruský televízor, ruskú pračku, ruský mobil, ruskú čokoládu, ruskú hernú konzolu, ruské oblečenie ani ruské žuvačky - proste nič!
redaktor,otázka na okoloidúceho dôchodcu:
čo budete teraz robiť,keď vám Japonci nebudú dodávať čipy potrebné na výrobu vašej elektroniky?
odpoveď dôchodcu:
nech si tie svoje čipy strčia do riti,mi si ich vyrobíme sami ...
asi takto tam uvažujú občania,žiaden problém