prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
toto si kukni
https://9gag.com/gag/aPZeXrq
--aj s mega komentom
"Imagine when guy returns home, put that thing in middle of house, takes huge shit and expects it do go away..."
"Haha. And he's gathered his whole family round to watch. Then after they're all just standing their awkwardly staring at the shit waiting for it to vanish and he's like "...I swear in Ukraine it just disappeared!""
zažil som to na vlastné oči, tuším v 2015-om...bolo to v autobuse mieriacom cca 100 km na juh od Moskvy...boli kolóny, tak autobus šiel pomaly, z jedného domu (možno by sa to skôr dala nazvať chalupa) vybehol chlap, stiahnuc nohavice zaujal polohu "na zjazdára" riťou smerom k autostráde..."takého hnedého točeného vykrútil", že sme sa nestačili čudovať...ešte teraz vidím, jaj sa mu zatvárajú lícnice...možno preto... asi viacej ľudí má takú skúsenosť
psycholog to vyhodnotil ako celozivotnu traumu alebo ako oslobodzujuci zazitok?
"viem, ľudia by nemali pozerať, ako iní serú, ale zbehlo sa to tak rýchlo, že človek zostal paralyzovaný... no poučil som sa a vyšiel som z toho silnejší "
Pri prečítaní slova lícnice som mal hneď celý deň krajší. 🍑
ja som presne toto videl cca 200km severne od Bratislavy, len rok si uz nepamatam...tiez z autobusu - linka č.1 na sidlisku vlčince (pre znalych - medzi jednotkou a dvojkou, dnes tam je zverolekar)
keby to chcel niekto riesit a rozoberat
...a tiez som videl borca vo vlaku ako si na sedackach za mnou aplikuje na svojom klenote subor cvičeni "Hontianske" Nemce...akurat, ze sme prave vtedy boli v Nezbude a nie tam (místni láskavě prominou...)
Medzinárodný rýchlik vchádza do jednej ruskej dediny. Konduktori nabehnú, odozenú vsetkých cestujúcich od okien a okna zatemnia čiernymi závesmi. Po prejdení dediny, okná zasa odtemnia. Nikomu to nepripadá čudné, iba jeden cudzinec sa pýta sprievodcu co to akoze malo znamenat?
- No viete, asi pred desiatimi rokmi tento rýchlik pre poruchu musel zastavit v tejto dedinke. V tom case sa jedno domorodé dievca islo vysrat do kukurice a z vlaku ju pri tom uvidel jeden American. Okamzite sa do nej zalúbil, z vlaku vystúpil, ozenil sa s nou a zobral si ju do Ameriky.Cudzinec sa pýta dalej:
- To je teda naozaj romantický príbeh, ale aký súvis to má so zatemnovaním okien?
- Lebo odvtedy, kazdý den v case, ked prechádza tento rýchlik, v tej kukurici serie celá dedina...
...no neviem, či ti to možem uznať....
skus sa opraviť