prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
– Zlatko, počúvaj ma, tento chlap je väzeň, najskôr strávil dlhú dobu vo väzení a roky nemal ženu. Videl som ako ťa pobozkal. Pokiaľ bude chcieť sex, rob čo ti povie a uspokoj ho. Tento chlap musí byť nebezpečný, ak sa naštve, zabije nás oboch! Buď silná miláčik. Milujem ťa!“
Žena odpovedá:
– Nebozkával ma na krk, ale šepkal mi, že si pekný chlap a sexy. Pýtal sa ma, či máme v kúpeľni vazelínu.
Buď silný miláčik. Tiež ťa milujem“
No neviem. Na jednom výjazde mi prešli cez cestu postupne 2 čierne mačky. To boli postupne 2 defekty. No ďalším 2 čiernym mačkám som prešiel cez cestu ja lebo sedeli vedľa cesty... Tešil som sa že im to vrátim?. Vysledok- našiel som sfuknute koleso ďalší deň ráno? Takže nech tie mačky idú niekam...?
https://fb.watch/cZYRK3H70i/
Poliak vzal pásmo, zmeral dĺžku plotu, všetko si načrtol na papier, niečo popočítal a vraví:
,, Spravíme to za 12 000€, to je 6500 za materiál, 3000 pre robotníkov a 2500€ je marža firmy.”
Ukrajinec vzal palicu, niečo pomeral, niečo pokreslil, niečo popočítal a hovorí:
,,My to spravíme za 9000€, to je 5000€ materiál, 2000€ pre robotníkov a 2000€ je marža firmy.”
Slovák sa neobťažoval žiadnym meraním, nákresmi ani výpočtami, pristúpil k úradníkovi a pošepol mu:
,,My to urobíme za 75 000€.”
Ministerský úradník zalapal po dychu:
,,Ako ste prišli k takej vysokej sume?”
,,33 000€ tebe, 33 000€ mne a za 9000€ to objednáme tu u Ukrajinca!”
Keď som mal čerstvý vodičák a začal som jazdiť na osobáku bol som schopný sa otočiť a ísť inou cestou ak mi prešla čierna mačka cez cestu. Aj som to robil. Keď som potom začal jazdiť s kamiónom musel som od toho upustiť lebo by sa to ťažko vysvetlovalo šéfovi...
Poliak vzal pásmo, zmeral dĺžku plotu, všetko si načrtol na papier, niečo popočítal a vraví:
,, Spravíme to za 12 000€, to je 6500 za materiál, 3000 pre robotníkov a 2500€ je marža firmy.”
Ukrajinec vzal palicu, niečo pomeral, niečo pokreslil, niečo popočítal a hovorí:
,,My to spravíme za 9000€, to je 5000€ materiál, 2000€ pre robotníkov a 2000€ je marža firmy.”
Slovák sa neobťažoval žiadnym meraním, nákresmi ani výpočtami, pristúpil k úradníkovi a pošepol mu:
,,My to urobíme za 75 000€.”
Ministerský úradník zalapal po dychu:
,,Ako ste prišli k takej vysokej sume?”
,,33 000€ tebe, 33 000€ mne a za 9000€ to objednáme tu u Ukrajinca!”
To nie je vtip. Známy chcel v Trenčíne postaviť verejné WC zadarmo, v rámci propagácie firmy. Povedali mu, že zadarmo to postaviť nemôžeš, lebo z nulovej zákazky je nulová provízia. Bolo to niekedy koncom deväťdesiatych rokov tuším. Moc sa to ale nezmenilo.
ale po tomto uz tuzim.
na toto mi moja talianska manzelka odpisala, ze ci jej s tym chcem naznacit, ze potrebujem novy bicykel
Jednoznacne buď nový bike, alebo aspoň vymeniť stredové zloženie. Ja som si par dní dozadu tiež zadovážil nový bike a viac nemôžem napísať lebo žena je tiež tu na fóre