prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
http://jakl.blog.idnes.cz/c/312994/Cyklistiku-je-nutno-okamzite-zakazat.html?fb_action_ids=485205914855959
„Tam to máte všetko biele na čiernom.“ - odpoveď na novinársku otázku k téme nevymenovania šéfa prokuratúry
„Rozhodnúť sa kandidovať do funkcie prezidenta hlavy štátu nikdy nie je jednoduché.“- v prejave oznamujúcom svoju druhú kandidatúru na prezidenta
„Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... Balkánu...“ - na valnom zhromaždenií OSN v New Yorku
„Ja som skoro 400 dní absolvoval
cestami po Slovensku, čo je skoro jeden rok kompletne.“ - v relácii TA3 V politike
„Na druhej strane si myslím, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je ešte stále lacnejšia a teraz, chvalabohu, že je lacnejšia.“ - reakcia na tému komparácia pracovných podmienok
„Odpoviem vám dvoma slovami - áno, máte pravdu.“ - odpoveď na otázku o znižovaní kvality školstva
„Chcem vám poďakovať za podporu pri organizovaní stretnutia s novou hlavou katolíckej cirkvi pápežom Dominikom XVI.“ - na margo pápeža Benedikta XVI.
„Ja som veľmi rád, že aj v Organizácii spojených nádorov, názorov, spojených nádor... spojených národov.“- počas tlačovej konferencie so slovinským prezidentom Danilom Türkom
„Myslím sociálne... cítim sociálne a myslím národne.“ - poplietol motto svojej volebnej kampane
„Mali sa radovať za spoločným stolom. Bude radosť iná. Bude to smútok.“ - po tragickej havárii vojenského lietadla v Hejciach