prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
"Vážený pán Oxxxxxxx,
ostaňte žiadaná aj zahalená. Byť krásna v zimných mesiacoch je umenie. Jednoduchou pomocou sú farby drahých kameňov a štýlové strihy v jemných materiáloch. Naša najnovšia kolekcia žiari v zafírovomodrej, smaragdovozelenej, ametystovofialovej a rubínovočervenej, ktoré čakajú len na to, aby ste si ich obliekli v nápadných kombináciách alebo tón v tóne. Vašu krásu podtrhnú oslnivé šperky, ktoré dodajú Vášmu outfitu lesk v každom okamihu.
Zažiarte aj v zimných mesiacoch!
Váš tím Tchibo.sk"
www.mojevideo.sk/video/14bfd/bear_grylls_vs_ano_sefe_.html
youtube.com/watch?v=4jrh-m71pvs&t=0
Prihlási sa prvé dievčatko: "Sim,sim, ja ho mam tak rada, že si ho nechám vytetovať na prsia
a ako mi prsia porastu, tak sa bude pán Fico zväčšovať
"To ja si ho nechám vytetovať na bruško a az budem v druhom stave, tak porastie s mojim miminkom", hovorí druhé dievčatko.
Nakoniec sa prihlási Moricko: "Ja si ho nechám vytetovať na čuráka. Buď pôjde do pi*e, alebo bude v*sieť
Panelak 8 poschodi *3 byty (zaokruhlim na 25 az dovolis).
Pri jednej sade schranok stravis povedzme 5 minut (co je 12 sekund na jednu schranku = dooost hodne vela casu, realne robia jednu schranku tak za 3-4 sekundy, ked ich pozorujes) + minuta na presun o 15 metrov dalej k dalsiemu vchodu. Za 6 minut mas teda zarobok 25 centov. Za hodinu 2.50 eura. 8 hodin sichta 20 eur, 20 dni v mesiaci 4 stovky...
Bavime sa tu o robote urcenej pre vyslovene kazdeho, kto dokaze chodit. Ziadna potreba zaskolovania, stredoskolskeho studia,.... Mas ciastocne volnu pracovnu dobu, nikto ti nestoji za chrbtom a tvoja jedina povinnost je vlozit kus papiera do schranky. Zodpovednost je dorucit letaky nacas, nic viac.
Za podobne prachy roznasa postu aj tvoja postarka, skus tie 2 joby porovnat z hladiska zodpovednosti.
Prihlási sa prvé dievčatko: "Sim,sim, ja ho mam tak rada, že si ho nechám vytetovať na prsia
a ako mi prsia porastu, tak sa bude pán Fico zväčšovať
"To ja si ho nechám vytetovať na bruško a az budem v druhom stave, tak porastie s mojim miminkom", hovorí druhé dievčatko.
Nakoniec sa prihlási Moricko: "Ja si ho nechám vytetovať na čuráka. Buď pôjde do pi*e, alebo bude v*sieť
Si nevedel ake i dat pri visiet?