prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
- Zomrela mi svokra.
- A prečo si taky doškriabaný?
- Strašne sa bránila.
Syn sa v škole strašne zle učí. Otec nevie, čo s ním, preto mu hovorí:
- Počúvaj, ak denesieš na vysvedčenie zle známky, pôjdeš do cirkevnej školy.
Samozrejme, syn donesie samé trojky, štvorky, preto ho dajú do cirkevnej školy.
Po polroku príde domov zo školy s polročným vysvedčením so samými jednotkami, dvojkami. Otec sa ho pýta, ako je to možné.
- Prídem do triedy, nad dverami jeden ukrižovaný. V jedálni ďalší ukrižovaný. V izbe, ktorú mi pridelili nad postelou zasa jeden ukrižovaný. To vieš, tam sa s tebou neserú!
Aký je rozdiel medzi dobrým susedom a dobrou susedou?
Dobrý sused požičia a dobrá suseda dá.
jezus, tkaze ti mozem poslat ten nejaky scenar
Vysokoškoláci roztancovali električku
Párty, ako má byť! Vysokoškoláci sa rozhodli privítať letný semester naozaj netradične. Namiesto „krúžkovice“ si vymysleli „električkovicu“. A tak v sobotu večer stovka študentov manažmentu roztancovala nielen električku, ale zabávala aj centrum mesta. Študenti si prenajali električku za približne 4-tisíc Sk (121 €) na tri hodiny. Mašina vyzdobená recesistickými nápismi typu: „Keď sedíš, postav sa!“ alebo: „Keď stojíš, drž si svoj pohár!“ začala svoju púť na Hviezdoslavovom námestí. Po nastúpení približne stovky zábavychtivých mladých ľudí vodič Peter Plunár (27) zazvonil a električka s barovými pultmi a tanečným parketom vyrazila do mesta. Zvuk hudby z reproduktorov počuli tancujúci, aj okoloidúci. Viacerí nechápali, čo za stroj to premáva po koľajniciach. Len krútili hlavami pri pohľade na mladíkov, ktorí sa vykláňali a vyrevúvali z okien. „Najťažšie je udržať balans s pohárikom v ruke. Je to super zábava, akú robia mladí ľudia vo viacerých európskych mestách,“ povedala Tereza (22).
Zdroj: Nový Čas
- Nezabíjaj ma, nezabíjaj ma, raz sa Ti odvďačím. Chlap ho teda nechá žiť a pokračuje vo výkone. A ako už to tak býva, zarachotí kľúč v zámku a manžel milenky sa vracia zo služobnej cesty. Panika vrcholí...znovu sa ale objaví šváb a vraví:
- Prišiel môj čas, teraz sa Ti môžem odvďačiť. Keď si raz zatiahneš za prirodzenie, zmeníš sa na švába a môžeš sa schovať pod posteľ. Keď sa budeš chcieť premeniť späť na človeka, zaťaháš za svoj penis dvakrát. Chlap poslúchne, zatiahne jedenkrát a skutočne sa zmení na švába. Zalezie pod posteľ a čaká, až manžel zaspí. Po chvíli si povie, že je čas sa premeniť naspäť a potichu sa vytratiť. Zaťahá teda za svoj penis dvakrát, ale nič sa nestane, skúsi to teda znovu a zase nič, ešte raz - nič, po chvíli už zúrivo ťahá za svoj penis........
Zrazu sa ozve hlas:
- Pán kolega, nielenže ste zaspal na porade, ale ešte tu aj onanujete!
- No, keď som bol taký malý ako ty, veril som že ho mám iba na čúranie. Teraz som o tom presvedčený!
http://schwandtner.blog.sme.sk/c/135706 ... vitin.html