prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
Necudujem sa ze je to tak.
Uvediem priklad-pripajanie na pristavny most z einsteinovej. Auta poctivo cakaju v pravom pruhu a vzdy sa najde kopa ludi ktori to obehnu v lavom pruhu a napchaju sa dopredu. Takych miest je viacej.
Ale ten pristavny tam to je ine kolona nema koho blokovat, ale vzdy sa najdu sebci ktori to obiehaju z lava a snazia sa napchat dobredu.
Je to uplne to iste ako ked napr. niekto caka v rade v obchode a niekto vas predbehne, ja takych proste nepustam ani v obchode:)
https://www.google.sk/maps/@48.130851,17.133494,3a,75y,76.69h,76.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sF5ldfz29avChSS0sg-N7lQ!2e0!7i13312!8i6656
Ale to uz asi patri skor do temy skusenosti s vodicmi:)
Pokladna je len jedna, len obchod je vacsi:)
Keby boli dve pokladne otvorene, tak ludia cakaju v dvoch radoch:)
Vidis pred sebou jeden dlhy rad, postavis sa na koniec, alebo ho predbehnes a niekde sa napchas pomedzi cakajucich?
Keby stali auta v dvoch pruhoch je to ine, ale ked vidis ze cakaju iba v tom jednom...
K mojej vacsej strate ano, to je presne to sebectvo, ktore som uviedol - ja na ukor inych.
Rozvediem to este viac.
Stojim v rade, za mnou dalsi. Schvalne pozeram do spataku. Samozrejme najde sa jeden, ktori vidi "lavi" volny pruh, vyboci z kolony a zacne "predbiehat".
Na konci hlada pred koho by sa vopchal.
To je to sebectvo. Spomalit dalsich 30 aut koli sebe.
V com sa to lisi od predbiehania sa v obchode?
Ak by sa pred teba niekto predbehol, nepovedal by si mu nic?
Kde sa najlepšie spaľujú kalorie ? ... V krematoriu
Žena cvičí doma nahá aerobik, a keď robí šnúru, zrazu sa prisaje rozkrokom k parketám. Podtlak je taký veľký, že sa sama nedokáže odlepiť. Čaká teda na manžela, aby jej pomohol. Snažia sa, spoločne skúšajú všetko možné, no márne. Muž teda hovorí:"Hanba, nehanba, zavoláme suseda. Je domáci kutil, určite niečo vymyslí." Sused príde, pozerá, zvažuje a po chvíli hovorí: "Počúvaj, Jožo, vyrežeme pod ňou parkety, otočíme ju hore nohami, potom tam vyvŕtame dierku a keď podtlak povolí, zložíme jej to.*Manžel naňho pozerá ako puk a hovorí: "Čo ti šibe, Jano? Za tie parkety som dal ťažké prachy! Mám lepší nápad. Začneme jej obaja šúchať bradavky, a keď zvlhne, odtlačíme ju ako slimáka do kuchyne. Tam je linoleum za pár eur."
Aký je rozdiel medzi tehlou a rádiom? No skús si pustiť tehlu na plné gule.
Dedko s babkou si líhajú do postele. Dedko vezme viagru, odlomí si z nej a zapije. Babka sa pýta: "Prečo si berieš len kúsok, to si musíš vziať celú tabletku." "A na čo, prosím ťa? Ja ti chcem dať len pusu."
Motorkár si to valí 150 na harlejke, keď mu do cesty vbehne vrabec a bum. Vrabčiak leží v bezvedomí pri ceste. Motorkárovi mu ho príde ľúto, tak ho vezme domov, dá ho do klietky, do štamperlíka mu naleje vodu na nasype trochu suchého chleba.Vrabec sa preberie, pozrie okolo seba a zhrozí sa: "Mreže, suchý chleba, voda. ***** ja som ho zabil!