Mam v kopcoch odskusany gumicuk, dlzka 1,5m s vacsou tuhostou. Tym ze trochu sa natiahne, tak drobec nedostava kopance, ked sa nedari pedalovat v kopci uplne plynulo. Samodomo riesenie, aj ked nie az tak elegantne...
Endurance nema jezka a klasickú krytku na čísle, je tam iba plastová <>, ktorú som niekde na rozbitej ceste stratil... Za novú chcú 18€ (plus pošta ) takže som skúsil toto.
Zmestí sa tam rychlospojka, ešte sa s tým pohram a spravím verziu kde sa zmestí aj lepenie.
to asi nie.... ale ked ides jazdit viackrat do roka po svete, tak snad 100e za jednu aj ked nadrozmernu batozinu snad mas..... ale tak je to cech.... fusakle z Tesca su naj .... no comment
... ale aj ja som takto podvazdal ked som isiel z USA..... komplet brankarska vystroj co by ma tu stala 5000 e ma stala tam 1200e (10 rokov dozadu) ... tak som sa cez colnicu tvaril ze idem domov po sezone v NHL
tak potom si hodne odvazny a mal si kopec stastia. a nie nie su moje, aj ked mne tiez batozinu domlatili a poskodili ju. no ani vo sne by ma nenapadlo balit bike do sportovej tasky ci plachty ako ty. ked ti ho znicia nezaplatia ti ani cent, ale v pohode su to vase biky. ja som len napisal svoj nazor na vec
Okrem ineho ceny za prepravu biku su myslim ze dost priaznive, tak nevidim dovod si nepriplatit a mat istotu ze ked ho aj poskodia nemusis sa obavat nahrady skody... copyrightcdn.road.cc cdn.road.cc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zmestí sa tam rychlospojka, ešte sa s tým pohram a spravím verziu kde sa zmestí aj lepenie.
Source: https://www.canyon.com/on/demandware.static/-/Library-Sites-canyon-shared/default/dw2f0025cb/Downloads/manuals/SK/Canyon_RR_SK_2019.pdf
... ale aj ja som takto podvazdal ked som isiel z USA..... komplet brankarska vystroj co by ma tu stala 5000 e ma stala tam 1200e (10 rokov dozadu) ... tak som sa cez colnicu tvaril ze idem domov po sezone v NHL
ja mám asi 30 letov s bikom, zatiaľ bez poškodenia, väčšinou balím do plachty s okami 2x3m za 3,5€...
Okrem ineho ceny za prepravu biku su myslim ze dost priaznive, tak nevidim dovod si nepriplatit a mat istotu ze ked ho aj poskodia nemusis sa obavat nahrady skody...