Ja mam opacny problem mozno predsa len bude novy ram s vnutornym vedenim a som zvedavy kadial budem viest vonkajsie vedenie mojej teleskopky ... asi tam supnem pevnu sedlovku a bude pokoj aspon budem jazdit kludnejsie a uz sa mi nikdy nic nezlomi
Ja mam opacny problem mozno predsa len bude novy ram s vnutornym vedenim a som zvedavy kadial budem viest vonkajsie vedenie mojej teleskopky ... asi tam supnem pevnu sedlovku a bude pokoj aspon budem jazdit kludnejsie a uz sa mi nikdy nic nezlomi
Bola to dobrá cena a bike je už 4 ročný a hádam jedná dierka nebude vadiť.
A keď som našiel toto video hádam to nebude totálna blbosť. https://youtu.be/UPlH5p9U_Zs
Niektori vyrobcovia (Liteville napriklad) to podporuju, maju datasheet kde je vyznacene miesto kde sa moze vrtat a ani tym nepada zaruka
Spytal by som sa teda vyrobcu
Lepidla v tych tretrach sa potesia tym 60tim stupnom z fenu a ked uz, tak ta hadica mala byt tensia a ist na koniec (do spicky) tretry a vzduch mal unikat vrskom.
Velmi to prezivas, Robio.
- Mozno len netusis, ze fen vacsinou nema len 1 teplotu vzduchu a da sa dokonca prepnut aj na neohrievany vzduch.
- Letne tretry maju tak priedusne (vacsinou sietovane) spicky, ze vzduch v pohode unika cez ne ako cez sito rovnako lahko, ako sa tam dostava voda ked prsi. A keby aj nie, tak v pohode po nabrati vlhkosti sa prezenie celou tretrou a vyjde von okolo tej hadice.
Ako lowcost riesenie moze byt, ved sa to nepouziva denno-denne. Jediny problem moze byt, ze prava sa vysusi rychlejsie, kedze rozvetvenie nie je symetricke. Ale mozno ze ten sikovny vodar tam dal nejaku regulacnu klapku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://77designz.com/en/home/74-headset-cap-bottle-cap-0725163615969
a čo tak niečo taketo: https://www.bike24.com/p2248453.html?q=cable%20guide
A keď som našiel toto video hádam to nebude totálna blbosť.
https://youtu.be/UPlH5p9U_Zs
Niektori vyrobcovia (Liteville napriklad) to podporuju, maju datasheet kde je vyznacene miesto kde sa moze vrtat a ani tym nepada zaruka
Spytal by som sa teda vyrobcu
- Mozno len netusis, ze fen vacsinou nema len 1 teplotu vzduchu a da sa dokonca prepnut aj na neohrievany vzduch.
- Letne tretry maju tak priedusne (vacsinou sietovane) spicky, ze vzduch v pohode unika cez ne ako cez sito rovnako lahko, ako sa tam dostava voda ked prsi. A keby aj nie, tak v pohode po nabrati vlhkosti sa prezenie celou tretrou a vyjde von okolo tej hadice.
Ako lowcost riesenie moze byt, ved sa to nepouziva denno-denne. Jediny problem moze byt, ze prava sa vysusi rychlejsie, kedze rozvetvenie nie je symetricke. Ale mozno ze ten sikovny vodar tam dal nejaku regulacnu klapku.