Planuje sa spoplatnenie vstupov do NP na styl slovenskeho raja a nasledne aj tie kadibudy. To uz nie na styl raja, tam ziadne nie su...
Aby citlifky nepindali na ot, kto mate kadibudu, odporucam na nu namontovat komin z plechovej rury a natriet ho na cierno pre lepsi tah v lete. Velmi dobre to pomaha vyvetrat zapach. Tzv vip kadibuda copyrightwww.bellatrines.co.nz www.bellatrines.co.nz
cokupit ten zapach sam o sebe nemusi ani vzniknut (alebo v mensej miere), ide o ucinne oddelenie tekutej a tuhej zlozky pri samotnej potrebe a nejake drobnosti k tomu
Keďže na bajku pri nočných výjazdoch používam silné 1800lm ručné svetidlo, tak aby som nemusel mať svetlo sklopené dopredu a svietiť si pod koleso, aby som neoslňoval protiidúcich, tak som si s kúsku hliníkovej rúrky vyrobil takéto tienidlo. Dokonca sa vyrazne zlepšilo chladenie svietidla.
Predsa treba byť ohľaduplní a dúfam že inšpirujem aj iných "oslňovačov" ?
tam mi kedysi presunuli príspevok, keď to založili, rovno som ju hodil do koša... asi táto OT debata o sraní vonku a celkovo robení bordelu v lese bola prínosnejšia
Keďže na bajku pri nočných výjazdoch používam silné 1800lm ručné svetidlo, tak aby som nemusel mať svetlo sklopené dopredu a svietiť si pod koleso, aby som neoslňoval protiidúcich, tak som si s kúsku hliníkovej rúrky vyrobil takéto tienidlo. Dokonca sa vyrazne zlepšilo chladenie svietidla.
...ja im to palim priamo do ksichtu(1600lm)? ale nie,ked ide oproti auto preklikam sa na najslabsi mod a je to,ale fajn praca?nastastie nejadzim casto po hlavnej ani v premavke...zajacom a srnkam to nevadi?
exit2: ja som kúpil vidlu so zelenými nálepkami, a tu som kúpil náhradu vo farbe akú som chcel, a držia už štvrtým rokom: https://www.slikgraphics.com/
#roderik126
Veď práve, preklikavánie ma nebavilo, ešte som svetlo sklapal pootočením smerom dole na riadidlách, ale nebolo to ono...
...kebyže bolo na trhu viac svetiel s DO na rajdy.. ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
odkaz k veci
18+
Aby citlifky nepindali na ot, kto mate kadibudu, odporucam na nu namontovat komin z plechovej rury a natriet ho na cierno pre lepsi tah v lete. Velmi dobre to pomaha vyvetrat zapach. Tzv vip kadibuda
Taká tu už je https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/elektrohejteri-sem-t47304.html?view=unread#unread
tam mi kedysi presunuli príspevok, keď to založili, rovno som ju hodil do koša... asi táto OT debata o sraní vonku a celkovo robení bordelu v lese bola prínosnejšia
...ja im to palim priamo do ksichtu(1600lm)? ale nie,ked ide oproti auto preklikam sa na najslabsi mod a je to,ale fajn praca?nastastie nejadzim casto po hlavnej ani v premavke...zajacom a srnkam to nevadi?
https://www.slikgraphics.com/
Veď práve, preklikavánie ma nebavilo, ešte som svetlo sklapal pootočením smerom dole na riadidlách, ale nebolo to ono...
...kebyže bolo na trhu viac svetiel s DO na rajdy.. ?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
BTW, prevodníky sú dva.