Jasne, treba ho zahrabat a kým sa k telefónu dostanem, tak už dávno dozvonil
Preto som si vybral vodeodolny, aby som ho nemusel pchať kade tade
A vo vrecku ho mam aj keď mám batoh na chrbte
obycajny sacok som pouzival v dazdi kym som este nemal vhodny mobil, ani vtedy som sacok nepouzival na bezne nosenie mobilu. mne osobne ovladanie mobilu v mokrom sacku nefunguje, resp. funguje velmi obmedzene
skusane nokia x6,xperia x8, xperia S, xperia Z1 c., voda na kapacitnej dotykovej ploche (aj cez vrstvu igelitu) robi svoje....
a funguje ti to na mobile? mne to nefunguje, mám dojem že teraz sú tie dotyky trochu na inom princípe ako v časoch keď sa ovládali perami
Kedysi boli odporove displeje, kde si musel zatlacit na displej cez foliu aby ti reagoval. Dnes su uz takmer vsetky kapacitne (sklo s vodivou vrstvou), najma u telefonov.
Mne tie rukavice Force nejak nefunguju.Jedine ak su trochu vlhke.Nasucho skoro vobec.
Poopravim sa trochu.Nasucho skoro vobec,po miernom naslineni brusiek prstov fungoval palec dobre,ostatne nic.Ani pogumovany ukazovak.Ale to som skusal teraz doma.V terene ked mam vlhke ruky,tak je to s dotykom lepsie,aj ked nie idealne.
RANDALpravdu mas a ja som to nikdy nepostrehol:X Ja sa na biku vzdy spotim jak kon ale nikdy som beovladal telefon so suchymi rukavicami. Ospravedlnujem sa za mylne info.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preto som si vybral vodeodolny, aby som ho nemusel pchať kade tade
A vo vrecku ho mam aj keď mám batoh na chrbte
obycajny sacok som pouzival v dazdi kym som este nemal vhodny mobil, ani vtedy som sacok nepouzival na bezne nosenie mobilu. mne osobne ovladanie mobilu v mokrom sacku nefunguje, resp. funguje velmi obmedzene
skusane nokia x6,xperia x8, xperia S, xperia Z1 c., voda na kapacitnej dotykovej ploche (aj cez vrstvu igelitu) robi svoje....
riadne klepeto.. zajdi do mochoviec na infocentrum a daju ti dotykovu palicku cca 3cm dlhú pripnutelnú k mobilu cez jack
http://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/force-windster-tech-rukavice-cierne-19059.html
Tieto dokazu pracovat s kapacitnymi displejmi.
Kedysi boli odporove displeje, kde si musel zatlacit na displej cez foliu aby ti reagoval. Dnes su uz takmer vsetky kapacitne (sklo s vodivou vrstvou), najma u telefonov.
Poopravim sa trochu.Nasucho skoro vobec,po miernom naslineni brusiek prstov fungoval palec dobre,ostatne nic.Ani pogumovany ukazovak.Ale to som skusal teraz doma.V terene ked mam vlhke ruky,tak je to s dotykom lepsie,aj ked nie idealne.