Ak vám vadí rapkanie orecha, pomôže vazelina. Shimano XT som len povolil maticu a stiahol orech spolu s kazetou a dal som tam vazelinu. Po zložení ticho jak v hrobe.
Najlepší spôsob ako zalepiť západky a spraviť volnobežku na obe strany.....
pri pouziti spravnej vazeliny sa nema co zalepit. pri servise orecha praveze naschval davam vazelinu vsade - teda potriem aj zapadky - vysledkom je tichucky chod, ktory mam rad ale nemusi to kazdemu vyhovovat.
samozrejme že viem že na orech ide špeciálna vzelina ktorá nelepí ale nevsadil by som si na to že sa tam nedostane pach a spolu s vazelinou spravi zlepenec. Niektorý výrobcovia uvádzajú že západky sa nemažú vôbec ....
Aj si to uz testoval v terene? Ti to nebude drzat podla mna, nemas tam nic co by branilo klzaniu po sebe..cize sa to moze posunut do strany a odopnut si myslim.
Su to dva silne magnety, a aj na odopnutie treba dost velku silu, skor som uvazoval dat len jeden magnet a protikus zelezo. A ak sa ukaze ze sa to bude zosmykavat, tak zrobim update
ano su to neodymove magnety (12x5mm) no mam to odskusane, ze to rozpojit jednou rukou ide, a osobne som hadicku doteraz daval za pas len ked som siel zjazd lesom, vtedy mi ta hadicka vadila ze to drnca zo strany na stranu, cize za normalnej jazdy ju nechavam vysiet a takto to budem vyuzivat aj teraz, cize zacvakavat budem ked to budem potrebovat, nie neustale.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pri pouziti spravnej vazeliny sa nema co zalepit. pri servise orecha praveze naschval davam vazelinu vsade - teda potriem aj zapadky - vysledkom je tichucky chod, ktory mam rad ale nemusi to kazdemu vyhovovat.
Odpoji ich jednoducho, ze miesto tahania od seba ich posunie
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
https://www.facebook.com/DIYCraftsTV/videos/525982247825513/