Ved je to len pena, ta sa ohne tak ze to ani neucitis, ale vychytavkou tohto napadu by mohlo byt umiestnenie rezacieho nastroja na koniec a kebyze ta niekto vedome ohrozi aspon mu zostane pekny skrabancek na pamiatku
Tu v BA by to dlho nevydrzalo. Prinajlepsom na prvej spolocnej ceste s trolejbusmi by ta celeho vtiahlo pod koleso nejakeho z nich. Lebo ich v autoskole ucia ze ak vidia nahodou cyklistu vedla seba v zrkadle musia prudko zabocit smerom k obrubniku aby ich nahodou neobehol. Minule som sa skoro pošťal od smiechu ked ten vyblokovany cyklista rovno pred mojim autom chytil tie snury a ***** mu na krizovatke dole tie zberace z dratov.
To bol uplny instant justice. Vsetci sme ho obehli a kym to nahodil naskocila cervena
tak toto som spravil v robote zo srandy kucharke. ale uz som potom nemal cas ju odsledovat, ked isla domov. mysleli sme, ze ked na to dojde, tak s nadavkami za nami dobehne. no ona na tom isla az domov cca 4km. ale tych nadavok po ceste a ked dosla domov a volala nam, ze co to ma s klukami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.thestar.com/news/gta/2016/10/18/cyclist-says-his-pool-noodle-makes-toronto-streets-safer-for-him.html?campaign_id=A100
To bol uplny instant justice. Vsetci sme ho obehli a kym to nahodil naskocila cervena
http://tech.sme.sk/c/20365215/novy-zamok-ochrani-bicykel-zapachom-zlodej-sa-povracia.html
oj moore aky pekny bicykel...Ooo a aka fajnova vonavka..P
Komentár zákazníka.
"Dobrý deň, môžete sa mi ísť pozrieť na bicykel?
Lebo odvtedy ako som si menil kľuky, ide strašne ťažko.
On ide doslova na p...!"
neverim
Norwood LumberPro HD36 Portable Band Sawmill - Part 1Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ponsse Scorpion King ᴴᴰOtvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down