Zdar! Zaujimalo by ma, ci doma simulujete pred rodicmi rozne choroby a ake su vase praktiky mna mama vzdy posle do skoly pokial nemam vyraznejsie zvysenu teplotu starsim rocnikom sa tato tema bude zdat smiesna, ale preco sa nepodelit o skusenosti
Ja som doma nezvykol simulovať, ale na strednej škole som simuloval na vyučovaní - keď som chcel ísť skôr domov tak som zahral, že mi je zle atď. Triednej to už asi aj bolo podozrivé, že je to nejak často, ale nikdy mi nič nepovedala na to a pustila ma
2cau: to si mal fajn. ako parkrat som nasimuloval hnacku jednoducho som si bol parkrat precitat noviny na zachod a potom som sa tvaril, ze mi je strasne blbo a ze aj spoluziak ma sracku. lenze som to opakoval trocha dost casto a teraz to uz zopaknut nemozem chce to nieco nove
ja do školy chodievam,neulievam sa,nechodím poza(gympel PD),keď je písomka alebo čo,mám 100 ťahákov...
ale v našej triede to funguje tak,že sa postavím,poviem že idem domov a normálne zmiznem z hodiny a profesor kuká ako puk,ale nenarobí nič,keď nechcú pustiť pri výcohde,zdrhnem oknom z WC,...ospravedlnenky sa nosia prefotené razíka,všetko možné i nemožné,izolačkou prilepené do Preukazu študenta....ale triedna s tým nenarobí nič a je vôbec rada,že nejaké ospravedlnenky má...
BTW:zajtra 7hodín,zo toho na 5tich písomka....
BTW2:večer/poobede sa nedokážem učiť,behajú mi po rozume iné veci(bike,bike,bike),takže keď idem do školy o 7:00 ,tak o 5:15 vstanem a hodinu aj čosi sa učím...
epo: ale je to svinstvo sa takto správať. Učitelia dnes nemajú autoritu, študenti si z nich robia ***** a rodičia nedajú na svoje deti dopustiť...
Toto (postaviť sa odísť z hodiny) keby som spravil za svojich čias na gympli tak ma sprepáčením ***** zo školy len by sa tak za mou prášilo. Samozrejme aj my sme robili sem tam zle, aj sa pofalšovali ospravedlnenky, ale takéto zákernosti to je dost...
Ja som chodil do školy rád, pretože som nemusel hniť doma a v škole bola sranda a dobrý kolektív. Písomky si vždy napísal, lebo aj tak by som to potom musel spraviť a to, že som sem-tam v škole zahral nejakú tú chorobu bolo väčšinou v piatok, lebo som vedel, že sa budem musieť tlačiť v autobuse, keďže sme tam boli vždy ako sardinky (ak som mal šťastie vtlačil som sa tam - keď nie tak sme ostali a rozbili sme sa v krčme )...
pred doktorkou nesimulujem, to nema vyznam
normalne ma prehliadla a povedal som to co mi je, vlastne som jej odpovedal na jej otazky a zbytocne som nerobil z komara somara.
Ked nechces ist do skoly najlepsie mas ked ides k doktorke a 3-5 dni mas istych. Ona nechce nic riskovat, takze ta vypise nech sa,, liecis"... a mna tiez rodicia nenehali doma kym som nemal 38 teplotu ale zo skoly som odisiel tak ze som sa vedel tvarit biedne ze mi aj spoluziaci verili ze som chory a profka ma sama posielala domov.
My to mame na skole tak, ze aj ked ti je brutal zle, tak ta domov nepustia. Musia si pre nas prijst rodicia, lebo vraj keby sa nam nieco po ceste domov stalo, napr. zrazilo auto tak nevedia co by robili.
Mňa vždy bavilo skôr nakaziť všetkých okolo lavice, nech z tej mojej choroby aj niekto iný niečo má a preto som chodil do školy aj v tých najzúboženejších stavoch. Jáááj. Dobre to boli časy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale v našej triede to funguje tak,že sa postavím,poviem že idem domov a normálne zmiznem z hodiny a profesor kuká ako puk,ale nenarobí nič,keď nechcú pustiť pri výcohde,zdrhnem oknom z WC,...ospravedlnenky sa nosia prefotené razíka,všetko možné i nemožné,izolačkou prilepené do Preukazu študenta....ale triedna s tým nenarobí nič a je vôbec rada,že nejaké ospravedlnenky má...
BTW:zajtra 7hodín,zo toho na 5tich písomka....
BTW2:večer/poobede sa nedokážem učiť,behajú mi po rozume iné veci(bike,bike,bike),takže keď idem do školy o 7:00 ,tak o 5:15 vstanem a hodinu aj čosi sa učím...
Toto (postaviť sa odísť z hodiny) keby som spravil za svojich čias na gympli tak ma sprepáčením ***** zo školy len by sa tak za mou prášilo. Samozrejme aj my sme robili sem tam zle, aj sa pofalšovali ospravedlnenky, ale takéto zákernosti to je dost...
Ja som chodil do školy rád, pretože som nemusel hniť doma a v škole bola sranda a dobrý kolektív. Písomky si vždy napísal, lebo aj tak by som to potom musel spraviť a to, že som sem-tam v škole zahral nejakú tú chorobu bolo väčšinou v piatok, lebo som vedel, že sa budem musieť tlačiť v autobuse, keďže sme tam boli vždy ako sardinky (ak som mal šťastie vtlačil som sa tam - keď nie tak sme ostali a rozbili sme sa v krčme
normalne ma prehliadla a povedal som to co mi je, vlastne som jej odpovedal na jej otazky a zbytocne som nerobil z komara somara.
..double post kvoli nejakemu preruseniu netu...