Pred 3 rokmi som si kupil SCOTT YZ 1 (rocnik 2004), je to strasne krasny bicykel, ale uz sa mi zda, ze je trosku stary.
Kedze ho mam strasne rad, a nechcem ho predat a kupit si novy, rozhodol som sa ze si ho nejako vylepsim.
Chcel by som od vas radu, pred cim a mam vyvarovat a co si mam kupit.
Ja mam v plane kupit novy volant (alebo jak sa to vola), lebo neni az tak ohnuty ako maju ti profesialny bikeri ( myslim ze sa to vola lastovicka).
Dalej by som chcel kotucove brzdy ale v tych sa nevyznam. Staci v predu alebo aj vzadu a ci su pre mna "amatera" lepsie mechanicke alebo hydraulicke.
Tiez by som si kupil take veci, ktore sa opotrebuju (retaz, atd) ale na to sa nepytam.
Co vy nato ? je to dobry napad ?
dik za odpoved
triki
Aby mohol odomna uz konecne kupit tu libertu po ktorej tak strasne tuzi...
aj s kolesami ?
a na co vlastne sluzia tie kotucove brzdy ? v com su lepsie ako tie obycajne ?
za kolko?
ale som pozeral v auparku, mali tam 30% zlavy na scotty, a za 20tisic tam uz boli aj s kotucovymi brzdami.
Ale to je nejake divne ked tie brzdy take drahe nie ?
ved ale na tom biku nebudu niake extra dobre brzdy...si nemysli, ze na biku za 20tis budu brzdy co kupis normalne za 10
ale som pozeral v auparku, mali tam 30% zlavy na scotty, a za 20tisic tam uz boli aj s kotucovymi brzdami.
Ale to je nejake divne ked tie brzdy take drahe nie ?
Kotuce su tie strieborne dierkovane disky
ale sa bojim toho ze ked si kupim hydraulicke tak mi to moze niekto pretrhnut (tie lanka).
A netreba tu hydrauliku po case doplnovat ?
a vlastne aky to ma efekt oproti tym obycajnym brzdam ?
a kolko by ma vysli take priemerne kotucove brzdy vpredu aj vzadu aj s kolesami ?
no a v com su lepsie hydraulicke okrem toho ze sa davaju na motorky ?