No,asi ta sklamen ziadne Dvd filmy o bikovani nemam no zato mam dost siroku zbierku filmov a mp3
Mam aj urobene 4 kolekcie mp3,ktore pocuvam pri jazdeni,dost dobra zalezitost ako pri pohodovom tak aj zbesilom jazdeni uspokoji aj toho najnarocnejsieho ,treba si vypocut.
avi,divix:13 duch,king arthur,simpsons,futurama,blade2,underground,daredevil,code name navajo,evil dead,blbec k veceri,clockstopers,the gurn,the one,transporter1,2,wasabi,nepriestelni mnich,zivot davida gaila,sused zabhijal1,2,pred svatbou nie,lion king,lilo a stich,nemo tom a jerry,kto umi ten huli,s tebou mne bavi svet,7sign,a je to, black knight,exorcista,the cell,farenheit 911,rat race,cradle2,cube0,1,2,3, hanbal lod duchov, x-man 2,jeepers creeps,gotika,resident evil1,2,ring1,2,kult hakoveho kriza,final destination1,2,seven,constatine,das experiment,der untergang,zaba k ulibani,50xstale poprve,house of wax,the jacket,the island,kingdom of heavens,the saw1,2,house of 9,stalingrad,3:15zomries,strihac,euro trip,sin city,team america.
P.S.:Vsetky tieto filmy su zialbohu mojho brata ten proste ti to nepozicia jedine by ti to mohol napalit tie filmy,ktore by si chcel,sorry
V com je problem das mi ciste dvd on ti napali tie filmy,ktore si vybers ja v tom taky problem nevidim a aby si sa necitil ukryvdeni tak ti dam a ja ciste dvd a ti napalis,kde je problem???????????????
Dohodneme sa najlacnejsich DVD z carefulu,len uz tolko nespekuluj ,kde a kedy sa stretneme , a filmy pre dospelych mas myslim P ale kvalitne,to vies chodim po vecernicku spat ale DVD,nech to ma spravny svih
tu mas ten zoznam. podotykam ze vsetko su original dvd:
red bull retrospective (tj 5 dvd red bull rampage)
new world disorder 5 - disorderly conduct
new world disorder 4 - ride the lightning
the collective
red bull down texco
red bull freight train
kolotoc 360 1
kolotoc 360 2
north shore extreme 7 - quick & dirty
north shore extreme 8 - cease & desist
marosana never dies
red bull circle of ballance
red bull busters
red bull x-fighter (freestyle motocross)
mal som aj seriu Kranked ale nejaky dobrak mi ju zabudol vratit.
Tak co dohoneme sa uz konecne staci mi zatial ten retrospektve,potom uvidim ,len uz konecne a naposled napis ci mas alebo nemas zaujem .
...aky najvacsi bol tvoj zoskok ????????
..no tak si to kup ty ....vidis tu snad napisane Mam na predaj Jamesa ...NIE ale som rad ze si mi aspon aktualizoval moj clanok uz upadal do zabudnutia ...tak dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam aj urobene 4 kolekcie mp3,ktore pocuvam pri jazdeni,dost dobra zalezitost ako pri pohodovom tak aj zbesilom jazdeni uspokoji aj toho najnarocnejsieho ,treba si vypocut.
avi,divix:13 duch,king arthur,simpsons,futurama,blade2,underground,daredevil,code name navajo,evil dead,blbec k veceri,clockstopers,the gurn,the one,transporter1,2,wasabi,nepriestelni mnich,zivot davida gaila,sused zabhijal1,2,pred svatbou nie,lion king,lilo a stich,nemo tom a jerry,kto umi ten huli,s tebou mne bavi svet,7sign,a je to, black knight,exorcista,the cell,farenheit 911,rat race,cradle2,cube0,1,2,3, hanbal lod duchov, x-man 2,jeepers creeps,gotika,resident evil1,2,ring1,2,kult hakoveho kriza,final destination1,2,seven,constatine,das experiment,der untergang,zaba k ulibani,50xstale poprve,house of wax,the jacket,the island,kingdom of heavens,the saw1,2,house of 9,stalingrad,3:15zomries,strihac,euro trip,sin city,team america.
P.S.:Vsetky tieto filmy su zialbohu mojho brata ten proste ti to nepozicia jedine by ti to mohol napalit tie filmy,ktore by si chcel,sorry
red bull retrospective (tj 5 dvd red bull rampage)
new world disorder 5 - disorderly conduct
new world disorder 4 - ride the lightning
the collective
red bull down texco
red bull freight train
kolotoc 360 1
kolotoc 360 2
north shore extreme 7 - quick & dirty
north shore extreme 8 - cease & desist
marosana never dies
red bull circle of ballance
red bull busters
red bull x-fighter (freestyle motocross)
mal som aj seriu Kranked ale nejaky dobrak mi ju zabudol vratit.
...aky najvacsi bol tvoj zoskok ????????