teraz mi tam naskakuju videa (kopu z nich opakovane) ktore som uz videl a svinsky mi to lezia na nervy bo je v tom strasny bordel
taktiez, u niektorych nickov mi zobrazi vsetky ich uploadnute videa, inde len 1, 2 alebo dookonca ziadne aj ked viem ze ich tam maju PODSTATNE viac...
skusal som to riesit dako s youtube ale s*ru na to
neviete co stym?
na druhu stranu v tom nevidim ziadny vyznam. ked hodim kanal do subscribtions, robim tak preto aby som od usera videl kazde video ktore uploadne... ci nie?
A koľko ich naraz vojde do jedného kanálu?
A chováš ich normálne v akvárku?
A čo žerú?
ja som tak nako medzi
a inak presne aj mne robi to, naco sa tu stazuje, ale tak neriesim
A koľko ich naraz vojde do jedného kanálu?
A chováš ich normálne v akvárku?
A čo žerú?
mam podobny problem, ale moc to neriesim lebo ked idem na YT tak vacsinou viem co chcem
Mne to takto funguje, teraz som to aj pre istotu testol. Skus osvedcenu klasiku - vymaz vsetky cookies. Je sanca, ze sa Ti to zacne spravat normalne (ale pravdepodobne budes musiet vsetky videa vyklikat nanovo aby Ti zo sekcie New videos zmizli).
Toto sa sprava rovnako aj u mna - viem o konte, ktore ma uploadnutych vyse 50 videi ale v Subscriptions v prehlade sa mi nezobrazi nic. Mam teoriu
Daj sem vediet, ak Ti napisu.
Nijak. Ale staci nan kliknut aby sa nacitalo a automaticky sa Ti zo sekcie New videos odstrani (nemusis ho pozerat).
A koľko ich naraz vojde do jedného kanálu? A chováš ich normálne v akvárku? A čo žerú?
Piso, ked to budes chciet doma chovat, tak zavolaj. Dam Ti par chovatelskych rad.
staci prejst kurzorom po novom videjku v subscriptions a vybehne stvorcek, takze videjko sa vobec nemusi pozerat !!! ju huuuu