Tento napad som dostal z bm,totiž tam už dlhši čas existuje tato tema...
Takže tu pridavajte hocijake inzeraty z bazara ktore vam pripadaju zabavne,smiešne...začnem...(Dufam že takato tema tu ešte nebola)
CHALNI PROSIMMMMMMMM JA CHCEM DURO 2006 ALEBO NIAKU VIDLICU Z HRUBIMI NOHAMI A ZVICH MINIMUM:130mm MOZEME UROBIT AJ VYMENU ZA SR SOUNTOR XCR ZDVICH 140mm A UCHIT NA V-BRAKY ALEBO STRASNE CHCEM DVOJKORUNU DARUJTE MI JU ALEBO VYMENTE MOZE BYT TROSKA PRASKUNTA TA XCR JE LEPSIA AKO BXXERA AJ BOMBERA DOKOPY JU SUPER PROSIM CHLANI PROSIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM XCRka NOVA STOJI 2500SK A JA JU VIMENIM ZA DURO POUZIVANE ALEBO SI DOPLATIM ESTE DAKUJEMMMMMMMMMM MOJE ICQ:443-733-671 A MOJE E_MAIL:[email protected] PISTE ZA OCHOTU DAKUJEM
v podstate vtipné ako tak nič, ale že sa k tomu dá tak lahko dostať som sa zabavil.. a ceny tiež niesú prestrelené mať vyššie prémie aj by som si ho kúpil, keby mi ho teda súdruh nechcel zdaniť..
slovenska armada vyradovala t72 tanky pred asi 2 rokmi, za smiesnu sumu myslim ze nieco okolo 40k e za jeden, jediny problem je mat licenciu inac by som si hned odkladal na jeden taky, kedze som milovnik tankov
hehe no v tanku sa netreba bat ani zrazky s kamionom a otravnych soferov by si proste zlisoval prejdenim im po kapote ale mat tie eura navyse tak by bolo pekne mat tank
hehe tiez myslim....na osady by stacil aj buldozer a aspon bu sa to tam zrovnalo pekne na rovnu plochu....a odpad odhrnuty na bok by sa odniesol na skladku...
tak ale v buldozeri by ta tie flase a kamene co by po tebe hadzali trafili
inac co sa tyka pohybu takeho tanku, po cestach imo 100% nutny nejaky transport, ale kdesi po kopcoch keby si sa s nim vybral, preco nie?
ale fakt netusim ake su zakony ohladom tohoto, bolo by zaujimave to zistit a potom ak by to bolo mozne, sa s nim prehanat v terene, tak uz len setrit
misopetrovic a ďalší rok šetriť na naftu, aby si sa chvíľu povozil Bola by sranda uvádzať spotrebu: mesto 250 l na 100 km, mimo mesto (cesta) 200 l na 100 km. Terén 500 a viac...
Na dolniakoch alebo v Maďarsku je chlapík, ktorý má niekoľko tankov a BVPčiek a za prachy sa Vám dá povoziť. Kanóny majú samozrejme "offline". Som to kdesi v telke na chvíľku zbadal.
Bol som na tom a neprislo mi to nejak nebezpecne, kazdy normalny clovek si musi zvazit, ci mu to stoji za 7 EUR alebo nie, jediny problem, na celej trati toho BVP boli haluze, ked si sa vcas nesklonil, tak si dostal po papuli Inak sa na tom udrzi od maleho dietata az po dochodcu kazdy.
ja som dal tiez jednemu chalanovi asi 4 podobne zodrete plaste lebo mne boli na nic a ked jeden kamarat od neho pytal nech mu jeden da tak automaticky chcel zane podobnu sumu a to uz nieje kseft ale vychcanost
NJ su taki spekulanti, jeden zo Stropkova skupuje vyhodne veci/biky z inzercie ze sa tam nestihnu ohriat a potom to dalej predava. Takyto pristup medzi bikermi sa mi veru vobec nepaci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked uz tank, ak aby to aj strielalo ne?
inac co sa tyka pohybu takeho tanku, po cestach imo 100% nutny nejaky transport, ale kdesi po kopcoch keby si sa s nim vybral, preco nie?
ale fakt netusim ake su zakony ohladom tohoto, bolo by zaujimave to zistit a potom ak by to bolo mozne, sa s nim prehanat v terene, tak uz len setrit
Na dolniakoch alebo v Maďarsku je chlapík, ktorý má niekoľko tankov a BVPčiek a za prachy sa Vám dá povoziť. Kanóny majú samozrejme "offline". Som to kdesi v telke na chvíľku zbadal.
Toto to asi nieje:
http://www.extremsports.sk/?action=19
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-plaste/149066/predam-plaste.html
ja som dal tiez jednemu chalanovi asi 4 podobne zodrete plaste lebo mne boli na nic a ked jeden kamarat od neho pytal nech mu jeden da tak automaticky chcel zane podobnu sumu a to uz nieje kseft ale vychcanost