Takže tu pridavajte hocijake inzeraty z bazara ktore vam pripadaju zabavne,smiešne...začnem...(Dufam že takato tema tu ešte nebola)
Cena: v texte,- Sk
Chalan musi byť velmi zufaly
posledný komentár: Predvčerom o 21:27
posledný komentár: 20. 3. 2023 o 20:53
posledný komentár: 14. 6. 2019 o 16:16
ja som to mal ale z BM ale to bolo to iste
Cena: v texte,- Sk
Pridaný: 24.11.2007 - 19:25 | Email: Tino (adsl-168-244-034.dsl.nextra.sk) | Tel: 0904383541 alebo 09
http://the.mtbiker.sk/bfoto/lx_lx.jpg
Tiez mi to nepripada moc vtipne.
Predám cyklotrilový bycikel RMX 20.
no lebo billes allmighty nikdy nenapisal preklep ...
Cena: 6000,- Sk
Este jedno co som nasiel v sekcii "Darujem" sorry za necenzurovany prispevok
> Darujem Moju Segru
dovod ***** ***** postavenana na psiychyatriii ak ma dakto saujem tak je radni kktko.
Cena: doplatim20000000,- Sk
Ja nemozem
jeeje trapas bratu
nepochopil si tak ti to vysvetlim: tu neslo o to, ze tam mal chlapec preklep, ale o to, ze RMX 20 nieje cyklotrialovy bicykel
jeeje trapas bratu
nepochopil si tak ti to vysvetlim: tu neslo o to, ze tam mal chlapec preklep, ale o to, ze RMX 20 nieje cyklotrialovy bicykel
napisal som co ma prve napadlo... pred desiatimy rokmi mal hadam kazdy bmx alebo rmx kozu... prirodzene... a vela ludi este na takych kozach preziva
a pod tym odpoved:
Mates takze poupravim ten tvoj inzerat kedze viem co je to za bike. Zadna brzda je odomna asi rok jazdena, ram je zvarany asi tak 8 krat...ten plast "pireli" je v taky hladky ze na tom mozes jazdit MotoGP, nastriekany je uz odkedy ho mal majitel pred tebou...a zabudol si povedat ze tam mas uplne dosrane kluky...a 7000sk by ti za to nikdo nedal...
z mtbiker:
zdar nechce nekto nahodou monitor to je ten velky este co sa vyraaabali inak je to rocniiiik 06 07 tak a dam vaaam ho extra lacno lebo ho chcem vihodit ale to by bola skoda no a ked budete mat zaaaaaaujem povedzte ok dam extra lacno inak maaaa peknuuuu grfiku skoro lepsiiii ako lcd
cena dohoda moje azet je majdo93
kupim vidlu do 4000 necem smejdi iba daco take ja marzocchi fox rock shock a ine opakujem lendobre vidli iba jednokorunky ICQ 465-081-454
Cena: 300!!,- Sk
nazdar predam bajk leader foy dragster vidla xcr 130mm kluky shimano .rajdy a prectavec truvativ.vzadu kotucovka shimano .oby dva naboje na kotu zadny autgor predny shimano cenu nawrhni ty
http://www.foxracing.sk/shop/index.php? ... FD%20p%E1s
ze ľadvinový pás...chcem vidiet ako si tie rukavice navlecu na ladviny