Zdravim.. chce sa spytat na vase rady s skusenosti zo zamykanim bikov s roznymi retazami a zamkami .ake doporucujete ci dratove alebo clanky, retaz..lebo v tejto dobe sa velmi casto vykradaju pivnice,garaze ,a tak ..ze ako spolahlivo zabezbecit svojho milacika pred odcudzenim. lebo dnes nieje problem kupit pakove klieste za par supov a strihat obycajne zamky ci neako inaksie rozbit zamok .osobne som videl asi 1cm hrubu retaz v tescu so zamkom da sa aj take neico prestrihnut..?popriúadne ak vam ukradli bike napiste ako ste mali zabezpeceny.
dufam ze tu ta tema nebola
Zámky a reťaze ne bajk su len kozmetickou chybou.Určite Ti bajk neochrania.Samozrejme neukradne Ti ho hocaky počernejší idúci okolo, ale keď hovoríš o tých kĺbových kliešťoch.Schválne som v robote jedny skúšal.A by si sa divil čo všetko prestrihnú.Najlepšie bude ak bajk nespustíš z očí.
ide oto ze teraz ho mam v izbe ..ale mam sa stahovat a tam uz stym bude problem ..dat sa bude mozno ale urcite nie ked bude spinavy a dalsi problem je ze mam 4biky takze vsetky do bytu nenarvem
tiez som zastancom toho ze bike bez dozoru nenecham nikde, to radsej pesi a keby som zil v panelaku (co bude zanedlho) vzdy by som si tam nejake miesto nasiel. Radsej blato na chodbe al. v kupelni, ako bez biku...
Ono uskladňovanie biku v izbe/byte nie je len o bezpečnosti, ale aj o istom vzťahu bike-biker. Ja mám takto v izbe biky 2 - svoju raketu a predošlý prestavaný bike. Ešte by sa cesťáčik zmestil. Na reťaz zabudni. Ak si teda "ozajstný" biker.
ale ked ja tam nemam miesto nato...takze mi neostane ine ako to dat do garaze 1 by sa este dal ale najlepsie zlato moje..ale tie druhe neni sanca..jedine ze by som vyhodil fotrovcov z bytu
Vôbec na to nereagujte, len som chcel strapatemu ukázať môj starý dobrý avatar, ktorý už roky používam na viacerých fórach.
pobite sa
2large: do garaze v rod. dome? ak ano, tak stym by som problem nemal. Taktiez ich skladujeme v garazi a v pohode. I ked, asi dost zalezi od okolia. Ale ak ma garaz poriadne dvere, tak v pohode a aj keby, dnes je zabezpecovacich, kamerovych systemov po zadok...staci si vybrat.
Tomáško,ja spím radšej pod mojou ženou, jak pod bicyklom.Asi by som vstával dosť otlačený.Takže moja Merida spí v pivnici na háčku a pod ňou na zemi motorečka.A ja pekne doma v posteli.A to bývam v Petržke v činžáku.Ale neprezradím kde.Príjemnú s...ž s bikom
Neverím! To je ako argument "ja nemám čas" a pod. Keď sa chce, tak sa dá. Aj za cenu, že by si spal pod bikom.
noo 1 sa daa ale 2dat do postele? no tak ale stale som tu nedostal radu ze aku retaz ci bezpecnostne zariadenie sa neda tak lahko prekonat..co by nestalo teda viac ako bike ...ja spim racej v posteli sam..lebo je tak akorat na mna
Už to tu veľmi prekrúcate. Nikde som nenapísal, že máš spať s bikom, či ho mať v posteli. Nieto ešte 2... Keď niekto nemá miesto v izbe, tak som si predstavil malú izbu so zle rozvrhnutým priestorom, kde máš len úzku uličku napr. medzi stenou a posteľou. No a tam by sa zmestil bike, ktorý by bolo potrebné "obchádzať" cez posteľ (napr.). A obrazne som to napísal "spať pod ním".
Retaz alebo zamok sa da pokazit, rozbit, prestihnut asi kazdy skor troska spomali krades bicykla. Ked niekto kradne bike tak to troska pokuka a vie co tam je tak sa pripravy.
A mozes navrtat do steny co najhlbsie a vyrob, alebo poskladaj taky zamok aby to ukradli co najmenej alebo aby ti nieco zostalo inac to ho ukradnu aj tak. A kedze niechces investovat viac ako bike tak take nic neni.
V izbe môžeš bika zavesiť pod strop ako mám ja na boku v izbe. V plafone sú hmoždinky-háčiky a vešiam ho za gumy, čo sa používajú často.v aute na upevnenie nákladu na strechu na nosič, alebo v kufri tzv.pavúk. Doma je doma! Keď ti neukradnú bika tak ti ho očešú
ja som akurat, vcera telefonoval z otcom cez skype kde mi oznamil ze tete spred roboty niekto potiahol pozicany kellys ako umna je dovera v slovensky narod strasne nizka, na ulici pred obchodom alebo pracou rozhodne bicykel nenechavat, ak teda niekto nema na taketo ucely vyladenu staru skladacku pripadne iny pivo/kofola bike
ak byvas v panelaku tak bike jedine do bytu, umyt to po vyjazde nieje zas tak velky problem aj ked sa mi obcas nechcelo, jedine do bytu a zavesit na nejaky specialny zavesny system, spolubyvajuci pochopia proste mas v biku strasne vela prachov a bol by si nerad prist onho....
tiez som okrem bytu skladoval bike v specialnom kumbale vymurovanom vtom malom priestore vedla vytahu na svojom poschodi, myslim ze je to nejaky unikovy vychod v pripade poziaru alebo co ale mali sme to schvalene druzstvom a uzivali sme to spolocne zo susedom.
v irsku napriklad nemam problem nechat bike len oprety, nepriviazany pred tescom na 5 minut, zatial chvalabohu nikto nic, jedine zeby siel okolo nejaky chudak z vychodnej EU a ulakomil sa s autom je to podobne, ztiahnute okienko, mobil na palubke, panel osadeny na radiu a pohodicka,
iny kraj, iny mrav
inac, do pivnice a kocikarni urcite nie na ulici to priviaz tak hrubou retazou a visacim zamkom aku si ochotny vlacit zo sebou v batohu,
Large!Mám kamoša čo ho má v spálni miesto svadobného obrazu zavesení nad postelou.A nemôže si vynachváliť aké orgazmi prežíva,keď prežíva orgazmi a pozerá sa pritom na svoj bike
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez som zastancom toho ze bike bez dozoru nenecham nikde, to radsej pesi a keby som zil v panelaku (co bude zanedlho) vzdy by som si tam nejake miesto nasiel. Radsej blato na chodbe al. v kupelni, ako bez biku...
Vôbec na to nereagujte, len som chcel strapatemu ukázať môj starý dobrý avatar.
pobite sa
2large: do garaze v rod. dome? ak ano, tak stym by som problem nemal. Taktiez ich skladujeme v garazi a v pohode. I ked, asi dost zalezi od okolia. Ale ak ma garaz poriadne dvere, tak v pohode a aj keby, dnes je zabezpecovacich, kamerovych systemov po zadok...staci si vybrat.
Neverím! To je ako argument "ja nemám čas" a pod. Keď sa chce, tak sa dá. Aj za cenu, že by si spal pod bikom.
A mozes navrtat do steny co najhlbsie a vyrob, alebo poskladaj taky zamok aby to ukradli co najmenej alebo aby ti nieco zostalo inac to ho ukradnu aj tak. A kedze niechces investovat viac ako bike tak take nic neni.
Vôbec na to nereagujte, len som chcel strapatemu ukázať môj starý dobrý avatar.
Sorry som nevšimol
ak byvas v panelaku tak bike jedine do bytu, umyt to po vyjazde nieje zas tak velky problem aj ked sa mi obcas nechcelo, jedine do bytu a zavesit na nejaky specialny zavesny system, spolubyvajuci pochopia proste mas v biku strasne vela prachov a bol by si nerad prist onho....
tiez som okrem bytu skladoval bike v specialnom kumbale vymurovanom vtom malom priestore vedla vytahu na svojom poschodi, myslim ze je to nejaky unikovy vychod v pripade poziaru alebo co ale mali sme to schvalene druzstvom a uzivali sme to spolocne zo susedom.
v irsku napriklad nemam problem nechat bike len oprety, nepriviazany pred tescom na 5 minut, zatial chvalabohu nikto nic, jedine zeby siel okolo nejaky chudak z vychodnej EU a ulakomil sa
iny kraj, iny mrav
inac, do pivnice a kocikarni urcite nie