Viem,ze nieco take,ma takeho aj vytetovaneho,s takym chocholom...
Teraz sa dal k Napoleonovcom,ale Rim je jeho slabost...
Je to taka,nie
Ja neviem,vsetky prilby su na jedno kopyto,aka tam veda s copom..pretiahnes cez dieru,alebo urobis dva a hotovo..
http://www.kubicasport.eu/foto/foto_1134_3.jpg
Priatelka ma tuto prilbu nejaky ten tyzden a cop/vlasy v gumicke si dava az pod upinaci mechanizmus prilby a je to bez problemov
http://www.kubicasport.eu/foto/foto_1134_3.jpg
tak do tejto prilby das len tazko cop...na to ze je to zensky model zadna cast prilby je anti copoveho prevedenia
do tych otvorov vzadu je aj prst strcit problem
NIKWAXKA -
kokso, tak to je fakt nádherná farba ...
vlastná, či priemysel?
jaj,veď vždy som chcela ryšku
ale tššššššššššš, dobre
NIKWAXKA -
kokso, tak to je fakt nádherná farba ...
vlastná, či priemysel?
A ešte aké prilby máte dámy?
Nie som síce dáma ale viem aké štrapácie som zažil keď si moja milá kupovala, resp. skúšala prilbu. Milióny modelov a veľkostí v obchodoch v SK, CZ, AT, DE, nakoniec si kúpila met dedalo, čo bola prilba ktorá najlepšie pasovala. Ešte pasovala teoreticky aj bell sweep xc, no ale 3699 peňazí.
Problémové oblasti:
- po utiahnutí sa zdvihla na vlasoch hore, proste sa šmykla, treba na zátylku hlbokú, ako pre koho
- cop - cez tú dieru čo je natej prilbe na fotke nemáš šancu to tam dať, odzadu si prilbu na hlavu nenasadíš
- na obvod hlavy 52 je sku...točne problém nájsť prilbu, detské sú krejzi a malé, "akože dámske" majú to šialené bojové pomalovanie, a "uni" sú od 54 väčšinou
- každý výrobca a model má iný odliatok vnútra a pridaj k tomu systém uťahovania a máš variácií že ich do konca života nevyskúšaš
- ešte som nevidel obchod v ktorom majú viac ako dve ženské prilby
- každá návšteva iného mesta bola spojená s bajkšopmi a prilbami
mne staci pohodlne "tento vzor" a spokojne aj s copikom
... no asi by som skúsil dať dolu prilbu, ... a potom len česať a česať a česať, kým je čo česať
ale k veci, dcéra si robí tzv. "nízky cop" (nižšie na hlave, aby nezavadzal prilbe) a dáva si gumičku aj na koniec copu aby sa jej spotené vlasy nelepili na krk (minule si dala aj do stredu
nad usami a vzadu
potom som sa ostrihal a je po problemoch uz 3 roky
posledný komentár: 25. 7. 2017 o 15:46
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24