Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
-46% Enduro Bearings ACB 6808 CC BO ložisko hl. zloženia, 40x52x6.5 mm, (36x45°)
19,99 €
-46%
MOC 36,99 €
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
Výpredaj -19% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, zelená
12,19 €
-19%
MOC 14,99 €
shmirgel dík, je v zálohe, ak sa nepodarí zohnať hotový. I tak potrebujem vytlačiť 2 ďalšie veci.
Tak isto mi prišiel nový bajk na maxxisoch s bielymi nápismi (mám aj na foto v profile). Dozadu som kupoval Minion, a v jednom eshope mali parádnu cenu, a dokonca na ilustračnej foto aj biele nápisy. Reku fajn. Ale prišiel žltý samozrejme. Tak to mám teraz jak cirkus, vpredu biele, vzadu žlté
Potvrdzujem, je to OEM...
nevala sa niekomu doma takato spojka na Oakley Sutro? Farba nieje dolezita
Vdaka
FORCE UNI Al držiak pre cyklopočítače do predstavca
9,49 €
MOC 12,69 €https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/svetla/prislusenstvo/fenix-alb-10-drziak-pre-svietidla-na-bicykel-p131798.html
Fenix ALB-10 držiak pre svietidlá na bicykel
16,40 €
Nejak sa mi rozpadol a bez neho sa mi pedal trochu kýve
Co je X a O kruzok?