Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
-46% Enduro Bearings ACB 6808 CC BO ložisko hl. zloženia, 40x52x6.5 mm, (36x45°)
19,99 €
-46%
MOC 36,99 €
Výpredaj -23% Enduro Bearings ACB 3645 3748 BO - ABEC 5 - Black Oxide (Angular Contact) ložisko hl. zloženia, 37x48x6.5 mm, (36x45°)
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-14% FSA TH-800 1-1/8 Single S MR075 ložisko, 41.7 x 30.2 x 7.8 mm
12,29 €
-14%
MOC 14,21 €
Ak sa k tomu da dostat aj inak ako rozobranim celych pak, tak sa ti na to mozem pozriet mam ich na biku.
Ale vlastne ved na druhej strane budes mat tu istu, ci aj tu si stratil ? Zober obycajnu M3 maticu a skus ci sedi zavit. Ja by som to typol na to. Whitwort to nebude ani nic ine atyp. DPM STEEL a hladas DIN 965a M3x4
Ak sa k tomu da dostat aj inak ako rozobranim celych pak, tak sa ti na to mozem pozriet mam ich na biku.
Ale vlastne ved na druhej strane budes mat tu istu, ci aj tu si stratil ? Zober obycajnu M3 maticu a skus ci sedi zavit. Ja by som to typol na to. Whitwort to nebude ani nic ine atyp. DPM STEEL a hladas DIN 965a M3x4
Ak chces obycajny pozink mozno pochodis aj v beznom zeleziarstve.
Ak nemas matku na skusanie alebo druhu skrutku proste kup:
DIN 965a
M3x4
M3x5
M4x5
M4x6
Opatrne skus ktory tam pasuje. Cele to nebude stat viac ako 1E,
Este skusim pogooglit, a pockam ci sa niekto so skusenostou neozve. Ak nie, v januari, az ked bude klud, sa na skusanie podujmem.
Dakujem za info, zuzi mi to pripadny vyber.
https://www.olx.pl/oferta/kola-28-29-shimano-xt-disc-bardzo-lekkie-alexrims-evo-super-comp-CID767-IDC1zVq.html
https://www.bike-discount.de/en/buy/radon-front-derailleur-cap-jealous-al-jab-801986