Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
skus zavolať sem...su to distributori značky SR Suntour pre slovensko mali by mať aj náhradné diely http://www.kck-oslany.sk/onas
edit: vyzera, ze Aluman ma sustruznika, tak tam skocim.
Nemate niekto doma spacery/adaptery na mavic crossmax XL na 20mm os?
nazdar bol som u dovozcu CUBE osobne v Ilave-klobušiciach, že tak nič nemaju že s dielmi je problém tak len povedal že mam vymeniť náboj za nejaký shimano, alebo skusiť ešte DEMA Senica ako dovozcu( žeby niečo mohli mať)
Neviem či to je ešte aktuálne, ale sustruznikov je v Ba celkom dosť - malé veci mi robil zammos, aj keď sú teraz niekde presťahovaní, tak na telefón určite odpovedia a povedia čo a ako.
Druhé je firma oproti ikea, na pestovateľskej je obrovská hala, kde opravujú holandské kolotoče, majú fakt veľké nástroje a takéto maličkosti sú niekedy tiež ochotní. (Vedeli do sústruhu upnúť aj 42 cm disk)
V obidvoch prípadoch bola aj ochota aj kvalita veľmi dobrá.