Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
-14% FSA TH-800 1-1/8 Single S MR075 ložisko, 41.7 x 30.2 x 7.8 mm
12,29 €
-14%
MOC 14,21 €
-46% Enduro Bearings ACB 6808 CC BO ložisko hl. zloženia, 40x52x6.5 mm, (36x45°)
19,99 €
-46%
MOC 36,99 €
Výpredaj -19% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, zelená
12,19 €
-19%
MOC 14,99 €
toto je ono: http://www.bike-discount.de/en/buy/ashima-ultralight-centerlock-adapter-black-37623
posuniem za symbolickú päťeurovku oba
Mám ešte v talóne jedného obuvníka a jedného brašnára (vzácne exempláre zo "starej školy"), no včera po práci som ich už nezastihol.
Ak máte náhodou tip na nejaké ďaľšie riešenie, budem povďačný.
Poslal som do Bajkuly najprv mail aj s fotkami. Hneď mi aj odpísali, že "Túto pracku máme skladom ako náhradný diel." V prvej chvíli som sa potešil, ale tá "pracka" sa mi nezdala. Tak aj bolo, z pracky sa vykľul náhradný remienok. Ten mi už ponúkali v Cyklohouse.
U brašnára som nepochodil. Povedal mi, že on také nerobí... U obuvníka to dopadlo lepšie. Dá mi tam kovové očko. Nemal však vhodnú veľkosť, najprv ho musí objednať. A celé to asi bude iba taká núdzovka...
Napíš userovi Raver, vypadá presne ako na starší HT rám Lapierre alebo ako mám ja na Canyone