Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
napíš týpkovi zo Sticker design Buďto mu pošleš sklo a vyrobí ti nové (aj zrkadlové) podľa starého, alebo ak sú to nejaké známe okuliare mal by to už mať v počítači. Zrkadlové alebo priesvitné - jednotná cena 10€. Momentálne si u neho dávam robiť jedno zrkadlové na 100% Accuri. Tie mu netreba zasielať, šablonu v PC má. Komunikácia super, takže si myslím nebude žiaden problém
http://www.ebay.com/itm/Half-Life-2-Gordon-Freeman-HEV-Suit-Hoodie-/331730033465
robo96 dost drahe, este skusim poobzerat, zatial len taketo palky tam za to su
Dobrý deň, mám pár hliníkových misiek zo starého stredového zloženia. Ak máte záujem napíšte mi správu.
Myslite ze sa v nejakom Ceskom / Slovenskom eshope nieco najde ? Ako posledna moznost aj zahranicny web.
Osobne nemozem nic najist teda iba rozmer 31.6 ktory nepotrebujem