pouzivajte zasielkovnu {viem na kazdej dedine nieje} ale myslim ze je lacnejsia a urcite rychlejsia ako slovenska posta. uz len v tom ze ked posielate vypisete stitok dopredu odovzdate na zbernom mieste alebo ked preberate. tak len vam pride sms s pinom poviete pin a zasielku vam vydaju.
Ale ono to chodí, včera som poobede poslala balík poštou a dnes už chalan mal ale jeden nebol vyzdvihnuty vyše 2 týždne ale dnes si ho už bol vybrať tak ok ale "lepilo mi" to je riziko dobierok ak si to niekto nepreberie a príde to naspäť
Len tak na odľahčenie, čo je to za nová móda u kupujúcich?
Príklad správy:
kupca: Dobrý deň, je to ešte aktuálne?
ja: Dobrý deň, áno je.
*koniec konverzácie*
Stáva sa to niekomu tiež tak často ako mne? Neviem či sa ľudia naozaj tak nudia ale prečo sakra píšem na niečo čo (ak je aktuálne) aj tak nechcem
Príklad správy:
*koniec konverzácie*
Stáva sa to niekomu tiež tak často ako mne? Neviem či sa ľudia naozaj tak nudia ale prečo sakra píšem na niečo čo (ak je aktuálne) aj tak nechcem
Ja len, že dajte si pozor ak kupujete kazetu ak niekto ich predáva viac naraz rôzneho rozsahu. Mám 12 pastorkov 11sp kazety kde mám 3 navyše a 2 mi chýbaju... Mám šťastie, že som si to lepšie pozrel, chcel som ju v podstate hneď odložiť.
Príklad správy:
*koniec konverzácie*
Nevyhneš, ja sa vždy snažím dať kompletné info plus "Aktuálne do zmazanie" a hádaj aké správy mi chodia?
Tipujem, či je to aktuálne? Asi je to už folklór namiesto pozdravu.
Ale keď už mi niekto napíše ´´Aká je to veľkosť??´´ na inzerát s nadpisom ´´Tretry Shimano Rc7 Veľ. 48 Mondo 30,5cm´´ tak už ma neprekvapia ani tie inzeráty z instagramu
Uz asi viem preco som si to nevsimol ono ten kto predava musi dat , ze komu to predal a az potom sa da. Este sa mi to pri kupe nestalo , ze by niekto chcel hodnotit takuto kupu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Príklad správy:
*koniec konverzácie*
Príklad správy:
*koniec konverzácie*
vyzera, ze to bude nova moda a este na toto odporucam https://www.instagram.com/bazarikpiko/ tam su este len inzeratove "skvosty" ...
Už som upravil inzeráty a som zvedavý či sa tomu vyhnem.
Už som upravil inzeráty a som zvedavý či sa tomu vyhnem.
Nevyhneš, ja sa vždy snažím dať kompletné info plus "Aktuálne do zmazanie" a hádaj aké správy mi chodia?
Príklad správy:
*koniec konverzácie*
som si myslel že iba mne sa to deje...
Tipujem, či je to aktuálne?
Ale keď už mi niekto napíše ´´Aká je to veľkosť??´´ na inzerát s nadpisom ´´Tretry Shimano Rc7 Veľ. 48 Mondo 30,5cm´´ tak už ma neprekvapia ani tie inzeráty z instagramu
Už sa o tom tu 100 krát debatovalo.
Uz asi viem preco som si to nevsimol ono ten kto predava musi dat , ze komu to predal a az potom sa da. Este sa mi to pri kupe nestalo , ze by niekto chcel hodnotit takuto kupu.