V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Takto to robim stale,
TEST
Mal som male deja vu, pretože presne pred rokom som písal do tejto témy presne to iste
exot skor preto ze jej autor prispevok editoval a az potom Ta spomenul. Vtedy uz notifikacie system neposiela.
https://www.chrono24.cz/search/index.htm?caseDiameter=38&caseDiameter=39&caseDiameter=40&caseDiameter=41&caseDiameter=42&dosearch=true&functions=1018&gender=1401&maxAgeInDays=0&movementTypes=1&movementTypes=2&pageSize=60&priceTo=-1&redirectToSearchIndex=true&sortorder=1
a kliknem na neho
tak sa z neho v address bare stane tento link
https://www.chrono24.cz/search/index.htm?caseDiameter=38&caseDiameter=39&caseDiameter=40&caseDiameter=41&caseDiameter=42&dosearch=true&functions=1018&gender=1401&maxAgeInDays=0&movementTypes=1&movementTypes=2&pageSize=60&priceTo=-1&redirectToSearchIndex=true&sortorder=1
cervo weja146 slavo pls
btw.... ak by Vas tato akcia zaujimala, kludne mozete prist a urobit stanok...... celkom rastieme na a 2. rocnik 300 ucastnikov nieje zle cislo a hlavne robime nieco ine jak vsetky maratony a podobne.....
Tesak, diky za pozvanie, zatial si davame dokopy kalendar aktivit na tento rok, tak ak by bol priestor, dame vediet
Ale tiez by ma zaujmalo na co tie informacie/statistiky potom sluzia/budu sluzit.
V mojej zahrade kvitnu snezienky od Januara, preto by som chcel apelovat na organizatorov pretekov, ze je na case zobudit sa zo zimneho spanku a aktualizovat webstranku, propozicie a registracie jednotlivych pretekov.
Dalej prosim o doplnenie do kalendara:
Seredmaraton - niektora majova nedela - Enriko111
Goralman - 26. maj
Pressburg triatlon - 9. jun
Karpatsky triatlon - 17. jun - crncrn Sabina, Veronika, Maros, Prestigio Realiz
Oravaman - 14. jul (meni sa bezecka cast, prisla by vhod trasa vo formate GPX alebo Garmin Connect)
Slovakman226 - 4. august
Triathlon Attack Divin - 11. august
Janosik - 1. september
tot vsjo odo mna... dik