no mna rovnako tesi, ze sa tu clovek nieco dozvie, a myslim ze nove forum narastu navstevnosti prospelo....podla mna by fora mali byt o komunite a kazda drobnost ako profil, obrazok a podobne volovinky to tu zutulnuju a vytvaraju tu prijemnejsiu atmosferu, kde sa clovek potom radsej vracia ... som tak pozeral statistiky prispevkov a prispieva sice male percento z tych 300 registrovanych ale sak oni sa aj ti citatelia casom hadam osmelia, doplnia profily a raz budeme robit oblastne abo aj celoslovenske stretka a tak zacinam sa tesit....
suhlasim s vami....navstevnost sice nic moc ale v porovnani s ceskymi forami je to tu viac o kvalite ako o kvantite..... ....s tymi stretkami je to super napad....kazdy rok v inej lokalite....zajazdim a pojdeme na pifko....
Ešte čo sa tej návštevnosti týka- neviem ako zvyšok ale ja som si všimol že v poslednom čase sa tu vyskytuje čoraz viac bikerov.neviem či to je príchodom tepla ale nejaké je to hustejšie ako napr. pred pár mesiacmi...
no ak mne sa toto forum paci chodil som aj na ceske fora to su skor take tabulky mne sa tu paci viac su tu aj normalny ludia - bikeri a odpovedaju priamo na otazku nie od veci ako sa to niekde na inych forach dost casto vyskytuje . zda sa mi ze aj stupa viac bikerov ktori aj prispievaju do diskusii a to len pomaha tomuto foru ja sa sem idem pozriet aj 2-3krt denne ked chcem pozret co je new. mne sa paci .
Cervo, este by soi mohol dat hore do menu na hlavnu stranku ze FORUM ... aha je tam ako diskusia ... neviem ja by som pouzil skor FORUM. Sice som to tu nasiel az pred nedavnom, je to dost dobre a tiez to riesim ako Momo... :)))))
No je to asi najlepsie forum na slovenskom nete. Na inych strankach je to dost mrtve. Tu to vyzera, ze s prichodom sezony sem prichadza aj viac bikerov. Len tak dalej.
Nejde ani tak o kvantitu ale o kvalitu!!!!
oproti iným fóram je tu najlepšie to,že každý píše k veci. a myslím že je tu ozaj viac ľudí ako zvyčajne.
LEN TAK ĎALEJ!!!
Nejde ani tak o kvantitu ale o kvalitu!!!!
oproti iným fóram je tu najlepšie to,že každý píše k veci. a myslím že je tu ozaj viac ľudí ako zvyčajne.
LEN TAK ĎALEJ!!!
Že tu každý píše k veci to by som netvrdil,je tu pár takých ktorí sa zmôžu len na odpoveď typu-dobre si kúpil,aj ja si myslím,to je presne ono a podobne.A keď treba ozaj seriózne poradiť tak má téma 2-3 odpovede.Ale inak je to tu O.K
Ale myslím to tak že každý nájde odpoveď na svoj problém. Keď som napísal že všetci tak som to trochu prehnal ale vieš, všade sú nejaké tie čierne ovce.
to cervo
Vsetko najlepsie k tej navstevnosti!!!!!!!!!!!!
Momo: vsetci uzivatelia nie su odbornici a casto to dopada tak, ako to dopada. Ale velmi si cenim, ze tie diskusie nie su o napadani sa navzajom, urazani a presadzovani si vlastneho nazoru za kazdu cenu. Ked citam napr. diskusie pod clankami na Pravda.sk, je mi z toho zle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale niekedy sa tu objavy aj nejaka ta nova tvar
LEN TAK ĎALEJ!!!
LEN TAK ĎALEJ!!!
to cervo
Vsetko najlepsie k tej navstevnosti!!!!!!!!!!!!
Momo: vsetci uzivatelia nie su odbornici a casto to dopada tak, ako to dopada. Ale velmi si cenim, ze tie diskusie nie su o napadani sa navzajom, urazani a presadzovani si vlastneho nazoru za kazdu cenu. Ked citam napr. diskusie pod clankami na Pravda.sk, je mi z toho zle
a sme tam kde sme nechceli byť
ale inak v pohode. Len tak ďalej