Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Viem si to este predstavit v castiach stranky, ktore su viac obsahove (textove) ako forum/magazin, no aj tam mame dost vela produktovych fotiek (obzvlast teda magazin), pre forum je mozne, ze to pride v ramci jeho buducej prerabky.
Co sa tyka hlavnej stranky a eshopu, tie su plne produktovych fotografii, takze tam si dark mode predstavit neviem. Ostatne, neviem si z hlavy vybavit jediny ecommerce, ktory by dark mode podporoval.
1. strana 11 tem
2. strana 17 tem
3. strana 21 tem
4. strana 19 tem
dalsie strany sa mi uz nechcelo pocitat
pripadne po precitani na prvej strane ostane aj 5 ako tu
Prisiel som na to pocas cistenia a blokovania pre mna nezujimavych tem.
Inak ja uz mam tolko blokovanych, ze niekedy sa mi na stranke zobrazia len 2-3 temy, a parkrat uz aj nula
Nepresmeruje, musim manualne skopirovat odkaz a tak mi ho otvori.
Cookies, historia atd... som premazal, ale problem to nevyriesilo.
Eviduje este niekto s tym problem? Ci len u mna to tak je a mam hladat dalej, ze kde je problem?
nedala by sa pls dorobiť taká vec, keď má užívateľ ex-bicykle, že by sa dali nastaviť ako neaktívne a zároveň zvoliť možnosť zobraziť/nezobraziť v profile?
Tak ako mam ja napisane za Hornetom, ze ho predavam.