Dnes som skusobne na pozadi nahodil phpBB3. Konverzia z phpBB2 sa zdala byt bezproblemova, takze zajtra sa pokusim nahodit phpBB3 naostro. Toto nastane v priebehu dna (mozno okolo 13:00 CET) a stare forum (toto forum) bude musiet byt na ten cas byt odstavene. Instalacia bude trvat zhruba hodinu. Nasledne by vas malo privitat nove forum (samozrejme vsetok obsah by mal byt zachovany), bude vsak nutne prebehnut nastavenia, takze prvu hodinku moze forum fungovat zmatene.
Ked bude nove forum nainstalovane a vyskytnu sa hocijake problemy, prosim, piste ich do tejto temy.
Edit: prosim, nepiste veci duplicitne. Ak najdete novu chybu / mate novy napad, sem s nim, ale ak je tu uz napisany, nepiste do tejto temy. Kvoli poriadku budu duplikaty a off-topic prispevky z tejto temy vymazane.
no skus aspon na posledny pridany prispevok.. inak super, vdaka
[Typ súboru xls bol deaktivované a preto nemôže byť zobrazený.]
EDIT: Strany pokracuju dalej, asi som predcasne vyvolal poplach. Najstarsia SS je z 12.1.2008. Nespominam si, ze by som ich mazal, co vsak nevylucujem.
Niečo nie je o.k. s citáciami, idem to ešte vyskúšať a pozrieť aj túto tému, či sa už o tom nepíše.
Rovnako v predchádzajúcom príspevku (skúška na citáciu), keď som dal button "upraviť", tak sa citácia stratila.
V predchádzajúcej verzii sa dalo kliknúť na nick autora príspevku a zobrazil sa jeho profil. Teraz to chýba... Mne dosť, lebo cez členov sa vyhľadáva zvolený user ťažšie - na M je napríklad 10 strán nickov.
- lepsie RSS (nainstalovat lepsi syndication mod)
- vyhladavanie (rebuild search index). S tymto je problem, ale snad by to malo nejako ist.
Prebehnite tuto temu este raz - popisal som poznamky pod vase prispevky. Ak nieco este nejde / je pokazene / nezodpovedane / podobne, dajte vediet.
toto ak by sa dalo vyriesit tak by ma to velmi potesilo
uz sa to tu spominalo a cervo povedal, ze to n ahradi odkaz Zobraziť nové príspevky
podla mna nenahradi lebo ked sa odhlasim a nemam precitane vsetko tak pri opatovnom prihlaseni mam v tych novych prispevkoch iba tie ktore boli napisane medzi mojou predoslou navstevou a terajsim prihlasenim...tie stare potom musim hladat cez jednotlive fora
A este by mi vyhovovalo prehodit riadky prihlasenie/odhlasenie + sukromne spravy dole a hore posunut faq, hladat, clenovia, ovladaci panel. Ale ak by som bol v mensine, nech ostane tak.
Na dnes posledne: Ked kliknem na oznacit vsetky fora ako precitane, nech sa stranka vrati na jej obsah, teda hlavnu.
Vdaka.
Aj ja s tym suhlasim.....je to zvyk a popritom len kozmeticka zmena...
A myslim ze by sa aj viac hodilo aby boli ,,Ovladaci panel uzivatela,, a ,,Sukromne spravy,, vedla seba.
Vdaka...
nechcem to tu tapetovat prispevkami k RSS tak editnem tento moj prispevok
Kedze ja som na pouzivani RSS zavysly, tak este par pripomienok:
1. RSS citacka mi dava na hlavnej stranke fora 2 moznosti: "najnovsie prispevky na FORUM.mtbiker.sk" a "najnovsie temy na FORUM.mtbiker.sk"
2. tzn ze ak vyberiem moznost "najnovsie temy na FORUM.mtbiker.sk" nikdy mi nenacita do RSS starsiu temu (napr "vyjazdy v okoli KE") - tato moznost je teda uplne zbytocna, kedze forum preferuje nezakladanie novych tem, ale prispievanie do starsich resp. vyhladat starsiu s danou temou a pripojit svoj prispevok tam
3. ak vyberiem moznosť "najnovsie prispevky na FORUM.mtbiker.sk", bude moj prehlad RSS vyzerat ako na prilozenom pic. - RSS mi bude hadzat predmet prispevku (Re: ...), ktory je najaktualnejsi bez ohladu na temu (vid pic - 2x zobrazeny prispevok "vyjazdy v okoli KE"). to ma vsak maly zadrhel. a to taky, ze ak predmet prispevku nieje - vyhodi len adresu prispevku (na pic oznacene cervenou) a z toho moc nemam(e)
navrhovane riesenie - skusit nastavit RSS tak, aby vyhadzovalo "najnovsie prispevky na FORUM.mtbiker.sk", no nazvy v RSS nebude Predmet prispevku, ale nazov temy v ktorej sa najnovsi prispevok nachadza a vyhadzovat vzdy len ten NAJnovsi prispevok (nie duplicitne). nieco ako je na hlavnej stranke fora (obsah fora) vpravo. je tam nazov poslednej zmenenej temy a po kliknuti to hodi na posledny pridany prispevok v danej teme.
ale to je len moj maly navrh na zlepsenie fora.