Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
ivast, kludne kecaj, ja s tym problem nemam:) Konkretne BF je hostovane mimo MTBIKER, na komercnom VPSku, a certbot tam samozrejme nastaveny maju, no bol nastaveny na viacero bike-forum domen naraz. My sme vsak jednu z nich tento rok nechali plavat (assety bike-fora sa kedysi nacitavali z domeny bkfrm.cz) a nedali sme im vediet, takze certbot neupravili a zlyhal.
peter120 Ahoj, aktualne sme si skusili testnuť chrome a fungovať všetko fungovalo. Prosím vedel by mi poslať do sukromnej správy aky približný text/link si zadával do textu? Kedy si približne skušal dopytovať na Chrome produkt s lepšou cenou? Skusil by si prosím ešte raz cez Chrome odoslať dopyt na nájdenie lepšej ceny? Dakujem
Ahoj, peter120, pozeram do logov a toto bude problem specificky pre konkretny text, ktory si zadaval do formulara. Na serveri nam to odchytavala ochrana.
Uz by ti to malo ist aj z Chrome, aj s tym istym textom. Pardon za komplikacie.
Len taka info, dnes cely den mi nejde https://forum.mtbiker.sk na dvoch roznych PC (linux i win), ani v praci ani doma, ukaze cistu bielu stranku, mtbiker.sk/forum ale ide. Na rovnakej sieti v telefone mi rovno forum.mtbiker.sk redirektne na mtbiker.sk/forum kde to ide. V podstate je jedno co tam dam, stale to vyzera rovnako , napriklad https://fungujetotakakotobolonakodene.mtbiker.sk/
MATHEW_MC_DONALD Ahoj, vies nam, prosim, popisat svoj problem? Prave som odskusal odosielanie (aj prijem) sprav a idu, zda sa, v poriadku. Je pravda, ze prave na nich pracujeme, tak nieco sa mohlo pokazit v nejakom pripade. Diky!
rypo ahoj, problem je jednoduchy. Potrebujem odpisat na existujuce spravy a poslat 5 foto, samozrejme len screenshoty lebo z nejakeho dovodu mtbkr nepodporuje format .HEIC (preco vlastne ?. Ani pri pridani inzeratu).. kazdu foto z IP musim screenshot-ovat alebo upravit.
Kazdopadne napisem spravu, pridam foto, nacitava ze by aj islo odoslat ako bezne a po 3 min. len nabehne znova prazdne okno ako mas pred odoslanim spravy. Neulozi text ani nic.
Kazdopadne napisem spravu, pridam foto, nacitava ze by aj islo odoslat ako bezne a po 3 min. len nabehne znova prazdne okno ako mas pred odoslanim spravy. Neulozi text ani nic.
Ked nacitava a potom sa to refresne a strati sa cely obsah, tak to suvisi s velkostou prilohy. Je tam nejaky bug a ak je priloha alebo sucet priloh nad X MB, tak namiesto toho aby zbehol automaticky resize tych priloh to padne a zmaze sa cela sprava. Takisto sa to sprava aj pri pokuse pridat prispevok s fotkami do fora.
X = 10mb to si trafil presne pri pridavani fotiek do fora uz mam nejaky ten cas problem - ak je fotka nad 10mb tak sa to chova ako popisal mc donald. tak isto mam problem pridat viacero fotiek naraz. asi ked ich sucet presiahne 10mb tak je problem.
Mathew staci, ale dakujem aj za ine postrehy. Avsak, da sa to opravit ?..(jasne ze da da len ci sa niekomu bude chciet ?, hlavne aspon ten format, snad niesom jediny co s tym ma tu cest).
Dakujem,
*aktualne otestovane, spravu viem poslat len s pripojou .png, a ako pisal jezus tak do X = 10Mb.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz by ti to malo ist aj z Chrome, aj s tym istym textom. Pardon za komplikacie.
Snazim sa (zatial neuspesne) kontaktovat foristu canndale a v profile vidim
Posledná návšteva: 7. 2. 2018 20:55
pričom po tomto dátume ma prispevky k temam, komentare k vyrobkom, inzeráty...
(uvazoval som o bugu, ze by po vypnuti zobrazovania Casu poslednej navstevy sa zapamatala a i tak zobrazovala, to som vsak vylúčil)
Je to v niečom inom, v pondelok nám to prezradí Rachela
Co sa tyka .HEIC formatu - poznacim si to.
Ked nacitava a potom sa to refresne a strati sa cely obsah, tak to suvisi s velkostou prilohy. Je tam nejaky bug a ak je priloha alebo sucet priloh nad X MB, tak namiesto toho aby zbehol automaticky resize tych priloh to padne a zmaze sa cela sprava. Takisto sa to sprava aj pri pokuse pridat prispevok s fotkami do fora.
Dakujem,
*aktualne otestovane, spravu viem poslat len s pripojou .png, a ako pisal jezus tak do X = 10Mb.