Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
No to neviem posúdiť, ale už len z logiky veci mi nesedí, že nejaká ultra tenká fólia (ktorá zrejme slúži ako ochrana proti vonkajšiemu poškrabaniu materiálu) by mala zabrániť deformácii samotnej topánky....Proste vadný kus a reklamácia....
no ta nalepka sa lepi zvnutra a ma akože zabranit prieniku vody do topanky. na prvych tretrach som nic take nemal a na druhych to vydržalo neperforovane asi rok...a funkcnost diskutabilna...staci stupit do podmacanej travy a noha mokra bola aj tak.
Dlzka laby s ponozkou 29,1-29,2 cm, obvod 25 cm, standardne nosim 46-ky sportovu obuv, stare Force tretry detto, teraz idem do cestnych Shiman RC702, podla ich velkostnej tabulky 46 ≈ 29,2 cm, mam zobrat 47 "lebo Shimano" ? standardnu sirku?
no ta nalepka sa lepi zvnutra a ma akože zabranit prieniku vody do topanky. na prvych tretrach som nic take nemal a na druhych to vydržalo neperforovane asi rok...a funkcnost diskutabilna...staci stupit do podmacanej travy a noha mokra bola aj tak.
To máš dieru v podrážke až dovnútra? To na žiadnych tretrách nemám.
Máte tu niekto tiež lyžiarky namiesto normálnych nôh? mám 31cm nohu, tenisky nosím bežne 48. Slovenský eshop alebo predajňa v BA kde majú aj takéto väčšie veľkosti? Díky
Drzal som ich v ruke a zda sa mi ako by ten material specialne na spicke nemal dlhu trvacnost, obavam sa ze ked par zakopnem tak ten material bude potrhany.... mate niekto skusenost ?
ja mam sice ine biele tretry - ekoi strada
a ano, po par zakopnutiach su na spicke viditelne stopy po osuchani
mozno tieto drahsie northwave budu z kvalitnejsieho materialu, ale nespoliehal by som sa na to
Mám čerstvo tie XC300, sedia mi. Pri porovnaní s XC502 môže rozhodnúť zapínanie. To si musíš skúsiť, mne napríklad kombinácia ako majú 502-ky nesedí. Na cestných mám 2 x BOA a to je super, BOA hore plus sucháč dole nie.
Caute. Zvazujem tretry Northwave Extreme XC no neviem ci sa v tom bude dat normalne aj chodit po sutroch atd. kedze maju celokarbonovu podrazku... Jazdite niekto nieco podobne? Da sa to? Dik
no podražku to ma na chodenie biednu... taku polocestnú
mam karbonové sidy tie ju maju ako tak na kračanie a chodiť po šutroch je docela rodeo.... od komfortu to ma velmi daleko
Tretry sú hlavne na šliapanie, keď sa chceš prechádzať a chodiť kúp si inú obuv proste musíš s tým rátať, keď ti viac záleží na komforte pri chodení ako pri točení pedálmi, kúp niečo čo nemá karbón podrážku. Ináč vyzerajú fajn také pretekárske, riadne tuhé
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To máš dieru v podrážke až dovnútra? To na žiadnych tretrách nemám.
Drzal som ich v ruke a zda sa mi ako by ten material specialne na spicke nemal dlhu trvacnost, obavam sa ze ked par zakopnem tak ten material bude potrhany.... mate niekto skusenost ?
a ano, po par zakopnutiach su na spicke viditelne stopy po osuchani
mozno tieto drahsie northwave budu z kvalitnejsieho materialu, ale nespoliehal by som sa na to
-6% Shimano SH-XC300 tretry, čierna
od 94 € -6%
MOC 132 €savings Shimano PD-M520 nášľapné pedále, strieborná
34,99 € savings
MOC 57,99 €jj, presne tak. popr. či sa oplatí doplatiť https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/shimano-tretry-sh-xc502ml-cierne-.html
savings Shimano SH-XC502 tretry, čierna
od 115 € savings
MOC 204 €mam karbonové sidy tie ju maju ako tak na kračanie a chodiť po šutroch je docela rodeo.... od komfortu to ma velmi daleko