Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Ahojte, jazdite niekto cestne tretry Gaerne? Ako to maju s cislovanim? Beznu obuv nosim 42 (26,5cm).
Bezne nosim topanky 42.5-43. Dlzku chodidla mam podobnu ako uvadzas, mozno o 1-2mm kratsiu. MTB tretry od NW (Razer) mam vo velkosti 42.5. Od Shimano som na MTB obuval 44..
Kupil som povodne GAERNE G. Tornado WIDE carbon vo velkosti 43, ale vyzuvali sa mi na pate, vymenil som za mensie. 42.5 sedia perfektne, aj hrubsiu merino ponozku (v porovnani s letnymi) do nich dostanem teraz v zime. Sirka je o kusok vacsia ako na NW a po stranach su pocitovo maksie. Neviem, aky model mas vyhliadnuty, ale osobne by som mozno pozrel velkost o pol cisla mensiu (minimalne pri WIDE modeloch). Pripadne objednat 2 velkosti a nevyhovujucu vratit.
Objednaval som z https://www.triexpert.cz
Čaute, hľadám MTB flat tretry, ktoré by mali podrážku viac clenitu, niečo ako vibram aspoň na ***** topánky. Keďže veľa krát bike potrebujem vyniesť po chodníku, potreboval by som tretry ktoré zvládnu aj pohyb mimo pedálov po turistickom chodníku. Máte nejaký tip?
nechcel som zakladať nové vlákno tak pišem sem ... riešil ste niekto výmenu sucheho zipsu na tretrách - na jednej shimano tretre (zimnej) mi te zips už nedrží takmer vobec
takže otazka znie máte nejaký overený nalepovací suchý zips čo by dobre držal ?
Riesil by som to u krajcira s profi siacim strojom. Zvazujem podobny problem, zimne tretry maju kratky zips a tazsie sa obuvaju s hrubou ponozkou a presitie dlhsieho zipsu by moj problem vyriesilo za par korun.
Mate niekto Sphyre RC903?
Zvyknu troska povolit?
Na dlzku aj sirku su ok ale ta horna pracka je trochu tuha na moj vysoky nart
Mozem ju povolit ale to zas uvolnujem upnutie tretry.
Niektore tretry sa ako keby rozchodia a niektore su spanielska cizma na furt.
Mam Five Ten Kestrel Pro Boa SPDcka .. SPD pedale som dal ale dole z bajku a nahodil som flaty.
Chcel by som odsrubovat kufre a dat tam nejaky cover ktory by mi zakryl spodok aby mi tam nesla spina, blato, atd.. nic take som do five ten nenasiel.. avsak, vidim, ze ine znacky (northwave, shimano, etc.) taketo "zaslepky" predavaju. napr: https://www.bike-discount.de/en/northwave-x-fire-sole-cover-plate
Su tie otvory na podrazkach aspon ako tak rovnake? Myslite, ze by mi "zaslepka" od napr. Northwave sedela aj na moje 5/10?
Prave som dal dole nove krytky z DMT a prirovnal k 5.10
Tzn. kazdy rozmer moze byt iny, ale mna by to netrapilo, hlavne, ze zakryju diery.
Ak chces, darujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bezne nosim topanky 42.5-43. Dlzku chodidla mam podobnu ako uvadzas, mozno o 1-2mm kratsiu. MTB tretry od NW (Razer) mam vo velkosti 42.5. Od Shimano som na MTB obuval 44..
Kupil som povodne GAERNE G. Tornado WIDE carbon vo velkosti 43, ale vyzuvali sa mi na pate, vymenil som za mensie. 42.5 sedia perfektne, aj hrubsiu merino ponozku (v porovnani s letnymi) do nich dostanem teraz v zime. Sirka je o kusok vacsia ako na NW a po stranach su pocitovo maksie. Neviem, aky model mas vyhliadnuty, ale osobne by som mozno pozrel velkost o pol cisla mensiu (minimalne pri WIDE modeloch). Pripadne objednat 2 velkosti a nevyhovujucu vratit.
Objednaval som z https://www.triexpert.cz
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/tretry-na-flat-pedale/endura-mt500-burner-flat-topanky-navy-p164239.html
Endura MT500 Burner Flat topánky, navy
135 €
MOC 150 €DMT, model podla toho kolko penazi si za ne ochotny dat. Ja mam model KR0 a nic pohodlnejsie som na nohach nemal, hlavne koli sirokemu predku.
takže otazka znie máte nejaký overený nalepovací suchý zips čo by dobre držal ?
Zvyknu troska povolit?
Na dlzku aj sirku su ok ale ta horna pracka je trochu tuha na moj vysoky nart
Mozem ju povolit ale to zas uvolnujem upnutie tretry.
Niektore tretry sa ako keby rozchodia a niektore su spanielska cizma na furt.
https://trenujeme.sk/cestne-tretry?filter=brand:103;
Tieto som kupil v nejakej akcii za menej ako polovicu tak sa rozhodujem ci ostavaju alebo idu naspat.
Mam Five Ten Kestrel Pro Boa SPDcka .. SPD pedale som dal ale dole z bajku a nahodil som flaty.
Chcel by som odsrubovat kufre a dat tam nejaky cover ktory by mi zakryl spodok aby mi tam nesla spina, blato, atd.. nic take som do five ten nenasiel.. avsak, vidim, ze ine znacky (northwave, shimano, etc.) taketo "zaslepky" predavaju. napr: https://www.bike-discount.de/en/northwave-x-fire-sole-cover-plate
Su tie otvory na podrazkach aspon ako tak rovnake? Myslite, ze by mi "zaslepka" od napr. Northwave sedela aj na moje 5/10?
Alebo riesil niekto nieco obdobne?
Tzn. kazdy rozmer moze byt iny, ale mna by to netrapilo, hlavne, ze zakryju diery.
Ak chces, darujem.